8 Πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις πριν βγεις με έναν Παρθένο.

1. Οι Παρθένοι είναι ευαίσθητοι
Είναι σημαντικό να θυμάστε ό,τι αφορά τα συναισθήματά τους. Θέλουν να ακουστούν. Θέλουν να νιώσουν τα συναισθήματά τους. Χρειάζονται διεξόδους για την έκφραση των συναισθημάτων τους, διαφορετικά γίνονται εκρηκτικοί.2. Να είστε μπροστά.
Καλύτερα να πείτε τι πραγματικά εννοείτε. Οι Παρθένοι δεν παίζουν παιχνίδια. Δεν κρύβουν τα αισθήματά τους και άλλες άσκοπες ενέργειες. Θέλουν ανοικτές γραμμές επικοινωνίας.

3. Τους αρέσει η τάξη.
Η τάξη και η καθαριότητα είναι το Α και το Ω για τους Παρθένους. Αν αφήσετε τα πράγματά σας πεταμένα παντού στον χώρο τους, θα κάνετε τη ζωή του Παρθένου δύσκολη. Μπορεί να μην πληρείτε τα γελοία πρότυπα τους για την καθαριότητά, αλλά κάντε μια δοκιμή. Θα δουν ότι βάζετε τα δυνατά σας.

4. Κανακεύστε τους.
Οι Παρθένοι δε ξέρουν πως να κανακεύσουν τον εαυτό τους, θέλουν πάντα να φροντίζουν τους άλλους. Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνουν πίσω όσα δίνουν.

5. Είναι διαισθητικοί
Πρέπει να είστε ειλικρινείς συνεχώς. Μπορούν να μυριστούν το παραμικρό ψέμα. Εφόσον είστε ειλικρινής θα  νιώσουν πιο άνετα και ευτυχισμένοι μαζί σας. Μερικές φορές οι Παρθένοι μπορεί να γίνουν αρκετά διαισθητικοί.

6. Εργάζονται σκληρά.
Οι Παρθένοι είναι περήφανοι για τη δουλειά τους, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Εργάζονται πολύ σκληρά και αντιμετωπίζουν την εργασία τους με μεγάλη σοβαρότητα και έχουν μικρή ανεκτικότητα σε άτομα που δεν έχουν τον ίδιο ζήλο.

7. Οι Παρθένοι χρειάζονται χώρο.
Τείνουν να είναι οι περισσότερο εσωστρεφείς από όλα τα ζώδια, και έτσι αν ο Παρθένος σας χρειάζεται περισσότερο χώρο, δώστε του. Όταν θα είναι έτοιμοι να βγουν από το καβούκι τους, ετοιμαστείτε να τους υποδεχτείτε.

Δείτε επίσης:  Κριός – Το ζώδιο του μήνα.

8. Οι Παρθένοι είναι δημιουργικοί και τείνουν να είναι επικριτικοί με τον εαυτό τους.
Έτσι γίνετε οι μεγαλύτεροί τους υποστηρικτές. Χρειάζονται μεγάλη υποστήριξη για τις υψηλές τους προσδοκίες.

Credit: higherperspectives.com

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ..Με μια μόνο κουταλιά Χάστε Άμεσα Λίπος!..

Κάντε μασάζ σε αυτό το σημείο του σώματος σας και βιώστε το θαύμα! Καταπολεμά σχεδόν τα πάντα!