40 σκίτσα που δείχνουν τι γίνεται πίσω από κάθε μακροχρόνια σχέση

Η αγάπη βρίσκεται στα μικρά πράγματα και η καλλιτέχνιδα Αμάντα Ολεάντερ με έδρα το Λος Άντζελες, τα παρουσιάζει μέσα από τις εικονογραφήσεις της. Παίρνει έμπνευση από τη δική της ρομαντική σχέση και συλλέγει αναμνήσεις από τους κοντινούς της ανθρώπους. Με τον τρόπο της δείχνει τέλεια την αγάπη, όταν κανείς δεν την βλέπει.

Η Αμάντα δηλώνει για τον σύντροφό της, τον Τζόυ Ράντμαν: «Πάντα καταλήγει να εμφανίζεται στα περισσότερα σχέδιά μου. Είμαστε μαζί σχεδόν 3 χρόνια και είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ».

Δείτε επίσης:  Πως θα ρίξεις μία γυναίκα που σε βλέπει μόνο σαν φίλο!

Περιγράφει τη σχέση τους ως καθαρή μαγεία και αναφέρει: «Πριν γνωρίσω τον Τζόυ, αν κάποιοι μου έλεγαν πως η σχέση και η αγάπη τους είναι σαν τη δική μας, δεν θα τους πίστευα. Είναι εκπληκτικά και δεν χορταίνουμε αρκετά ο ένας τον άλλον! Είμαι ενθουσιασμένη με τον τρόπο που οι άνθρωποι συμπεριφέρονται πίσω από τις κλειστές πόρτες, τις στιγμές που δεν τους βλέπουμε. Αυτές είναι στιγμές που δεν μπορούν να καταγραφούν, γιατί αλλιώς θα άλλαζαν τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται οι άνθρωποι.»

Δείτε επίσης:  15 πράγματα που θα καταλάβεις σίγουρα αν έχεις μεγαλώσει, σε μικρή πόλη!

Η Ολεάντερ αναφέρει πως η κάθε εικόνα της είναι εμπνευσμένη από κάτι διαφορετικό και εύχεται οι θεατές να νιώθουν εκτίμηση για τις απλές στιγμές της ζωής. Νιώθει παραγωγική, ζωγραφίζει κάθε μέρα εδώ και 9 μήνες, ενώ ταυτόχρονα κάνει 3 μεγάλους πίνακες μαζί με τις εικονογραφήσεις.
Δείτε παρακάτω μερικές από τις δημιουργίες της καλλιτέχνιδας.


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

Να τι θα συμβεί στο σώμα σας αν φάτε Τζίντζερ (πιπερόριζα) για ένα μήνα

Μεγάλη προσοχή: Κάψτε αμέσως ένα φύλλο δάφνης στο σπίτι σας! Ο λόγος θα σας τρελάνει τελείως…