Χάστε το λίπος της κοιλιάς με την βοήθεια του ελαίου της καρύδας

Γνωρίζατε ότι η κατανάλωση ελαίου καρύδας βοηθά σημαντικά στην απώλεια βάρους, ειδικά αν γυμνάζεστε ή αν ακολουθείτε κάποια δίαιτα.

Σύμφωνα με έρευνες (παρατίθενται στο τέλος του άρθρου), περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό λιπαρών οξέων που κάνουν θαύματα στο μεταβολισμό.

Ειδικά τα τριγλυκερίδια μέσης αλύσου που περιέχει, μεταβολίζονται διαφορετικά από τα λιπαρά οξέα που συναντάμε σε όλα τα υπόλοιπα έλαια. Αποστέλλονται στο συκώτι και αν δεν χρησιμοποιηθούν απευθείας, αποθηκεύονται από τον οργανισμό μας κατά τέτοιο τρόπο που είναι πολύ εύκολο να τα κάψει.

Επίσης, προκαλεί αίσθημα κορεσμού, με αποτέλεσμα να τρώμε λιγότερο απ” ότι συνήθως άρα και λιγότερες θερμίδες!

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, δεν είναι όλα τα λίπη το ίδιο. Αυτό της κοιλιακής χώρας συγκεντρώνεται γύρω από ζωτικά όργανα και μπορεί να προκαλέσει φλεγμονές, διαβήτη ή καρδιακές παθήσεις.

Οποιαδήποτε μείωση αυτού βοηθάει το μεταβολισμό μας, αυξάνει τη μακροζωΐα και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων παθήσεων. Και σε όλα αυτά βοηθάει το λάδι καρύδας!

ΠΗΓΗ

Δείτε επίσης:  Η νέα απλή δίαιτα που προκαλεί σοκ στο μεταβολισμό: Εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να χάσεις κιλά!
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Πως είναι τα πραγματικά πρόσωπα διασήμων ταινιών που βασίστηκαν σε αληθινές ιστορίες.

10 εικόνες που περιγράφουν την ζωή μας με τα smartphones