Φτιάξτε μόνοι σας φαναράκια για το μπαλκόνι (pics)

Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την όψη του μπαλκονιού σας, αρκεί να έχετε λίγο χρόνο και όρεξη. Φτιάξτε μόνοι σας φαναράκια για το μπαλκονάκι ή την αυλή σας και αλλάξτε διάθεση πολύ απλά.

Θα χρειαστείτε βάζα από μαρμελάδες, σάλτσες κ.λπ. ή τενεκεδάκια και λίγο σύρμα. Αν χρησιμοποιήσετε τενεκεδάκια, βγάλτε το χαρτί με το όνομα του προϊόντος και κάντε με ένα καρφάκι και ένα σφυρί τρύπες σε διάφορα σχήματα.

lanterns2

lanterns99Βάλτε μέσα ένα ρεσό και τοποθετήστε τα στις άκρες του μπαλκονιού ή πάνω στο πεζούλι σας στην αυλή. Αν χρησιμοποιήσετε βαζάκια, τότε αφαιρέστε τα χαρτιά με τις μάρκες και περάστε ένα σύρμα γύρω από το στόμιο – στερεώστε το απλά γυρνώντας τις άκρες μεταξύ τους.

lanterns8Έπειτα περάστε ένα δεύτερο σύρμα από το οποίο θα κρέμεται το βαζάκι (σαν χερούλι) και περάστε τις άκρες τους από το σύρμα που έχετε στο βάζο. Στερεώστε πάλι με τον ίδιο τρόπο – γυρίστε τις άκρες μεταξύ τους.

Βάλτε μέσα χοντρά κεριά και έπειτα κρεμάστε τα από τα κάγκελα ή τα δέντρα αν έχετε αυλή ή κήπο.lanterns33

Δείτε επίσης:  Η πιο δραστική σπιτική συνταγή που υπόσχεται να εξολοθρεύσει όλα τα κουνούπια και τις κατσαρίδες στο λεπτό
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Χάρβαρντ: Ούτε τα πλούτη ούτε η δόξα! Δείτε τι μας κάνει ευτυχισμένους

Πρόβατο κρύβονταν επί 6 χρόνια σε μια σπηλιά για να αποφύγει το κούρεμα!