Πώς είναι τελικά το τέλειο γuvαικείο σώμα σε 18 χώρες

Στην Κίνα και στην Ιταλία θέλουν τις γυναίκες με πολύ λεπτά πόδια ενώ σε Μεξικό και Κολομβία επικρατούν οι καμπύλες

Βρετανοί γιατροί, έδωσαν στη δημοσιότητα, ένα project με τίτλο «αντιλήψεις της τελειότητας», στο οποίο παρουσιάζονται 18 εικόνες της ίδιας γυναίκας, οι οποίες έχουν υποστεί επεξεργασία με photoshop.

Η εταιρία, στην οποία δουλεύουν οι συγκεκριμένοι γιατροί, προσέλαβε σχεδιαστές από διαφορετικές χώρες προκειμένου εκείνοι να σχεδιάσουν τα πρότυπα ομορφιάς που επικρατούν στη χώρα τους.

«Η ευρέως διαδεδομένη αντίληψη της ομορφιάς και της τελειότητας σε μια χώρα έχει πολιτιστικό αντίκτυπο τόσο στις γυναίκες όσο και τους άνδρες»,ανέφεραν στην ανακοίνωση τους οι εμπνευστές του project αποκαλύπτοντας πως «ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι η καλύτερη κατανόηση των προτύπων ομορφιάς».

Όπως θα δείτε παρακάτω, τα πρότυπα ομορφιάς στην Κίνα και στην Ιταλία θέλουν τις γυναίκες με πολύ λεπτά πόδια και χέρια ενώ σε Μεξικό και Κολομβία επικρατούν οι καμπύλες και το πλούσιο στήθος.

fwtt

fwtt1

fwtt2

fwtt3

fwtt4

fwtt5

fwtt6

fwtt7

fwtt8

fwtt9

fwtt10

fwtt11

fwtt12

fwtt13

fwtt14

fwtt15

fwtt16

fwtt17

via

Δείτε επίσης:  Rose Gold Mανικιούρ. Πανέμορφα σχέδια που πρέπει να δοκιμάσεις
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Φίλος είναι αυτός που δε θα χαθεί ακόμα κι αν αλλάξει ήπειρο.

Η Google στηρίζει Ελλάδα και προσάρμοσε το νέο εικονικό της πληκτρολόγιο για συσκευές Android , ώστε να μετατρέπει τα greeklish σε Ελληνικά