Οι ευτυχισμένες σχέσεις παχαίνουν σύμφωνα με έρευνα

Δεν είναι δα κάποιο μυστικό πως όσοι έχουν σχέση με το πέρασμα του χρόνου ζυγίζουν κάποια κιλάκια παραπάνω. Είναι αυτό που λέμε “έδεσαν τον γάϊδαρό τους”, οπότε δώστου το φαγητό δίχως αύριο.

Έτσι λοιπόν τα αποτέλεσμα της έρευνας που πραγματοποίησαν 1500 φοιτητές αναλύοντας στοιχεία δέκα ετών, δεν μας έκαναν καμία μα καμία εντύπωση. Σύμφωνα με αυτά, τα ζευγάρια που έχουν ευτυχισμένες σχέσεις ζυγίζουν κατά μέσο όρο 5.8 κιλά περισσότερο από τα ελεύθερα πουλιά εκεί έξω.

Δείτε επίσης:  6 Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για τον σύντροφο σου!

Η μελέτη του Πανεπιστημίου Central Queensland της Αυστραλίας, έδειξε πως αυτό συμβαίνει γιατί εκείνοι που μπαίνουν σε μία σχέση και περνάνε καλά, δε νιώθουν την ανάγκη να εντυπωσιάσουν τους άλλους, οπότε πέφτει μάσα γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός ό,τι είναι ωραίο σε αυτή τη ζωή, παχαίνει.

Και παρ’όλο που οι δεσμευμένοι έχουν υγιεινό τρόπο ζωής και τρώνε περισσότερα φρούτα και λαχανικά, ζυγίζουν περισσότερο δυστυχώς. Δεν είναι δηλαδή το ότι κάθονται στο σπίτι συνέχεια παρέα με πίτσες και σουβλάκια, αλλά

Δείτε επίσης:  Θέλεις να δεις την κοιλίτσα σου επίπεδη σε δύο μέρες; Εδώ είναι το κόλπο!

Μια ζωή την έχουμε παιδιά, φάτε!

Πηγή: neopolis.gr


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

Κλασική περίπτωση… άπιστου: 6 σημάδια για να τον καταλάβεις

40 από τις πιο δυνατές φράσεις του Αριστοτέλη Ωνάση που άφησαν ιστορία.