Οικογένεια λυκανθρώπων; Μία σπάνια ορμονική ιδιομορφία

Η οικογένεια του Μεξικανού Jesus ‘Chuy’ Aceves, 30 άτομα, και όλοι τους πάσχουν από μια σπάνια ορμονική ιδιομορφία. Έχουν όλοι τους υπερτρίχωση ή αλλιώς το «σύνδρομο του λυκανθρώπου». Δεν υπάρχει σημείο του κορμιού τους που να μην είναι καλυμμένο από τρίχες.

Και δεν μιλάμε μόνο για το στήθος ή το κεφάλι ή τα πόδια.

Όταν λέμε παντού το εννοούμε.wolf2

Μόνο στα μάτια και στα δόντια δεν έχουν τρίχες. Και τα 30 άτομα της οικογενείας έχουν αυτή την ιδιομορφία. Άνδρες και γυναίκες.wolf9

Ο κόσμος στην περιοχή του Loreto, τους αντιμετωπίζει όπως αντιμετώπιζαν τον μεσαίωνα οι άνθρωποι, ότι δεν καταλάβαιναν.

Μπορεί να μην τους καίνε στην πυρά, αλλά όπου τους δουν να κυκλοφορούν τους φωνάζουν «κτήνη», «σπέρματα του σατανά», «σατανικά θηρία» και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.

wolf5

Μάλιστα πριν από λίγα χρόνια κάποιοι φανατικοί καθολικοί επιχείρησαν να δηλητηριάσουν μέλη της οικογένειας Aceves, δεν το κατάφεραν και δολοφόνησαν όλα τα κατοικίδια ζώα του σπιτιού.

wolf9a

Ο Jesus ‘Chuy’ Aceves, ξεκίνησε να δουλεύει από τα 12 του χρόνια σε τσίρκο. Όλοι τον αποκαλούσαν «ο μικρός λύκος». Γύρισε όλη την Αμερική και όταν αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρα του και να παντρευτεί άρχισαν τα προβλήματα. Η ζωή του μάλιστα έχει γυριστεί και ντοκιμαντέρ.

wolf8

Τα 30 άτομα που αποτελούν την οικογένεια του, αδέρφια, ξαδέρφια, θείοι, ανίψια, παιδιά έχουν όλα καλυμμένα το δέρμα τους με αυτή την πυκνή γούνα.

via

Δείτε επίσης:  20 Στιγμές από δυο διαφορετικούς κόσμους που σμίγουν μαζί σε μια φωτογραφία
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Μια κουκκίδα στον χάρτη – Το νησί που είναι μικρότερο από 1 km² και έχει 1200 κατοίκους (Εικόνες)

Η τέχνη του μακιγιάζ ! Δείτε βήμα βήμα πως μπορείτε να μεταμορφωθειτε μόνες σας!!!Φωτογραφίες