ΞEΧAΣΤE ΤA ΒIAΓKΡA – Βρέθηκε o πιo… αφρoδισιακός χυμός!!

Ερευνητές το από Πανεπιστήμιο … Queen Margaret, στο Εδιμβούργο, κατέληξαν μετά έρευνα από σε ένα συγκεκριμένο φυσικό χυμό ή οποίος κατατάσσεται και με διαφορά μάλιστα, στη λίστα με τα κορυφαία αφροδισιακά.

O χυμός τoυ ροδιού είναι το απόλυτο αφροδισιακό ποτό, σύμφωνα με την έρευνα και οι ευεργετικές του ιδιότητες οφείλονται στο γεγονός ότι επηρεάζει δραστικά την αύξηση των επιπέδων της τεστοστερόνης, γνωστής και ως ορμόνης του σεχ.

Σύμφωνα με την μελέτη, μόνο μία φορά την ημέρα, για θεαματικές αποδόσεις. Και για το λόγου ο αληθές, οι ερευνητές συνεργάστηκαν με 58 εθελοντές, ηλικίας 21 έως 64 ετών.

Όπως διαπιστώθηκε, όλοι οι συμμετέχοντες μετά από δύο εβδομάδες παρουσίασαν «σημαντική αύξηση» στις επιδόσεις της δοκιμής στην αiμα τους και τη συσχέτιση και αύξηση στην ερωτική επιθυμία!155

via

Δείτε επίσης:  Είναι αλήθεια! Το ξύδι μπορεί να εξαφανίσει τις μικρές ελιές που εμφανίζονται στο δέρμα!
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Να Γιατί Δεν Πετάμε Ποτέ Ένα Φυτρωμένο Σκόρδο! Δείτε τι Οφέλη Έχει για την Υγεία Σας!

Πάμπλο Εσκομπάρ: Εχανε 2 δισ. δολάρια κάθε χρόνο επειδή τα έτρωγαν οι αρουραίοι εκεί που τα έκρυβε, ή τα έχανε»και δεν τον ένοιαζε.