Αυτό το νεογέννητο μίνι αλογάκι είναι ό,τι πιο όμορφο θα δείτε σήμερα

Αυτό το μίνι αλογάκι έχει μόλις δει τον κόσμο, όμως ήδη του αρέσει αυτό που βλέπει. Τα βίντεο στο τέλος του άρθρου δείχνουν το μόλις τριών ημερών άλογο μινιατούρα να κυνηγά έναν από τους φροντιστές του, ο οποίος προφανώς αποφάσισε πως είναι και ο καλύτερός του φίλος. Είναι ίσως ό,τι πιο χαριτωμένο έχετε δει εδώ και πολύ καιρό.

Όπου και αν τρέξει ο νέος του φίλος, το μικρό αλογάκι τρέχει από πίσω του. Και μόλις καταφέρει τελικά να τον πιάσει και να πάρει τα χάδια που αξίζει, κουνάει την μικρή αλογίσια ουρά του σαν να ήταν κουτάβι.

Δείτε επίσης:  Μετέτρεψε ένα αεροπλάνο από χαρτί σε drone! (Βίντεο)

Πως θα μπορούσες να τρέξεις μακριά του;

Και τότε η προστατευτική μητέρα του, η οποία ακούει στο όνομα Grace, μπαίνει τελικά μέσα και τελειώνει το όμορφο παιχνίδι τους.

Όμως για μισό λεπτό… Τελειώνουν ποτέ τα παιχνίδια ενός μικρού αλόγου; Δε νομίζουμε! Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας το παιχνίδι συνεχίζεται προσπαθώντας να μάθει πως λειτουργεί αυτή η πόρτα.

Δείτε επίσης:  Ολλάνδή τουρίστρια βρήκε στην Κρήτη αδέσποτο με σπασμένη σπονδυλική στήλη και τον πήρε μαζί της

Και εδώ τον βλέπετε να είναι χαρούμενος που έπιασε ξανά τον φίλο του.

Μπορεί να είναι ολοκαίνουριος, αλλά έχει κλέψει ήδη τις καρδιές μας. Απολαύστε τον στα δυο βίντεο που ακολουθούν!

via


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

Παιδί θαύμα με τηλεπάθεια «μαντεύει» αριθμούς & τρελαίνει τους επιστήμονες!

23 Μεγάλες αλήθειες που ο κομμωτής σου δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ