Ένα Αγοpάκι κρατάει το Πρόωρο Αδερφάκι του Αγκαλιά… Μόλις δείτε που ακουμπάει, δεν θα μπορείτε να κρατήσετε τα Δάκρυά σας…

Μία φωτογραφία με ένα μικρό αγοpάκι και τον πατέρα του να έχουν στην αγκαλιά τους δύο πρόωρα βρέφη έχει γίνει viral. Η φωτογραφία, η οποία αρχικά είχε δημοσιευτεί από μια οικογένεια στην Δανία, προβάλει τα οφέλη της αγκαλιάς-καγκουρό. Αναδημοσιεύτηκε από την σελίδα στο Facebook της NINO Birth, μία οργάνωση που στοχεύει να δείξει πως μοιάζει μια γέννα με βάση τις νευροεπιστήμες.

Η αγκαλιά-καγκουρό είναι μία μορφή επαφής με το δέρμα που στόχο έχει να καταργήσει την ανάγκη θερμοκοιτίδας. Αυτός ή αυτή που φροντίζει το βρέφος, που είναι μόνο με τη πάνα του, το κράταει στην αγκαλιά του/ης κοντά στο στήθος του/ης. Η διαφορά αυτής της μεθόδου από το να είναι απλά στην αγκαλιά, είναι ότι αφού ξαπλώσει στο γuμvό στήθος του γονέα, αυτός/ή το σκεπάζει με μία κουβερτα ή με μιά μπλούζα. Έτσι δημιουργεί την αίσθηση του μάρσιπου των καγκουρό.

Δείτε επίσης:  Χειριστικός γονιός: ένας ασυνείδητος συναισθηματικός εκβιαστικός που βασίζεται σε μια θυσία ζωής

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιήθηκε πρώτα στην Ουπσάλα της Σουηδίας ως ένας τρόπος τα πρόωρα μωρά να αποφύγουν την θερμοκοιτιδα. Ο Σουηδός καθηγητής Uwe Ewald είπε πως τα μωρά που γεννιούνται 3 μήνες πριν την ώρα τους, μπορούν να επωφεληθούν από την μέθοδο καγκουρό, υποστηρίζοντας πως τα βοηθάει να αναπνέουν καλύτερα, να παίρνουν πιο εύκολα βάρος και τα ηρεμεί, αντίθετα με την θερμοκοιτίδα.

Δείτε επίσης:  Μετά από Τρομερό Αγώνα, έχασε Πάνω από 30 Κιλά. Ο Άντρας της όμως είδε και ΚΑΤΙ άλλο να Λείπει…

1296

Credits: SF Globe


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Σπάνιες φωτογραφίες από την διάνοιξη της Διώρυγας της Κορίνθου.

Έχασε 50 Κιλά σε 9 Μήνες και έγινε η Απόλυτη Φαντασίωση κάθε άντρα! [Εικόνες]