in

Σκυλί – άγρυπνος φρουρός έμεινε δίπλα στον παγιδευμένο φίλο του

Για μία εβδομάδα ήταν εξαφανισμένα τα δύο σκυλιά της φωτογραφίας. Η Phoebe και η Tillie είχαν χαθεί και καθώς οι μέρες περνούσαν η οικογένεια με την οποία ζουν, στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, άρχισε να φοβάται πως δεν θα τις ξαναέβλεπε ποτέ.

Η οργάνωση Vashon Island Pet Protectors (VIPP) δημοσίευε κάθε μέρα αναρτήσεις στο Facebook για τα εξαφανισμένα σκυλιά κι όταν οι κάτοικοι σε ένα απομακρυσμένο σπίτι παρατήρησαν ένα σκυλί να έρχεται και να εξαφανίζεται μέσα σε ένα κοντινό φαράγγι, όλα άρχισαν να μπαίνουν σε τάξη.

Οι κάτοικοι ειδοποίησαν τη VIPP και οι εθελοντές της μπήκαν στο φαράγγι αναζητώντας το σκυλί.

«Ήταν σαν ψάχνεις ψύλλους στ’ άχυρα αλλά μπήκαμε στο φαράγγι και κάποια στιγμή ακούσαμε αυτό που ελπίζαμε: ένα μοναχικό γάβγισμα, απάντηση καθώς φωνάζαμε την Tillie», έγραψε η οργάνωση.

Οι εθελοντές εντόπισαν την Τillie με το κεφάλι ακουμπισμένο στον τοίχο μιας στέρνας. «Μουδιάσαμε… αυτό σήμαινε πως η Phoebe ήταν μέσα», συνέχιζε η ανάρτηση.

ksyalsdoa2

Για καλή της τύχη η Phoebe ήταν ζωντανή και σώα και είχε καταφέρει να κρατηθεί σε ένα σωρό μπάζα, με αποτέλεσμα να μένει έξω από το νερό, στην άλλη μεριά της στέρνας.

Για σχεδόν μία εβδομάδα η Tillie είχε μείνει στο πλευρό της, αφήνοντάς τη μόνη μόνο για λίγο, προκειμένου να πάει να ζητήσει βοήθεια στο κοντινό σπίτι!

Τα δύο σκυλιά επέστρεψαν στο σπίτι τους με ασφάλεια και δίνοντας ένα δυνατό μάθημα σε όλους όσοι πιστεύουν πως «ζώα είναι, δεν καταλαβαίνουν».

ksyalsdoa1

via

14 εικόνες από πράγματα που συμβαίνουν μόνο στην Ταϊλάνδη

«Αγαπήσαμε τον Γεράσιμο»: Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός στον 20χρονο της τραγωδίας των Τεμπών από τον Διοικητή Νοσοκομείου Λάρισας