in

Οι γονείς της την παράτησαν γιατί γεννήθηκε χωρίς πόδια. Όταν μεγάλωσε η αγάπη της για ζωή τους ξάφνιασε όλους

Επειδή η Jennifer Bricker γεννήθηκε χωρίς πόδια, οι βιολογικοί της γονείς αποφάσισαν να την εγκαταλείψουν. Δεν ήθελαν να αναλάβουν τη φροντίδα της επειδή πίστευαν ότι θα τους δυσκόλευε τη ζωή.

Έτσι την έδωσαν για υιοθεσία.

Έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα, η μικρή Jennifer κατέληξε στην οικογένεια των Gerald και Sharon Bricker.

Ο Gerald και η Sharon την αγάπησαν, την φρόντισαν και την μεγάλωσαν σαν να ήταν δικό τους παιδί.

Το πιο σημαντικό πράγμα που η Jennifer έμαθε από τους θετούς της γονείς ήταν ότι η φράση «δεν μπορώ» δεν πρέπει να υπάρχει στο λεξιλόγιο της.

Αυτή η συμβουλή τη βοήθησε να πετύχει πολλά στη ζωή της. Τόσα πολλά που για κάποιους που την βλέπουν για πρώτη φορά, μοιάζουν απίστευτα!jennifer_bricker-9Οι γονείς της την παράτησαν γιατί γεννήθηκε χωρίς πόδια. Όταν μεγάλωσε σόκαρε τους πάντες με την αγάπη της για ζωή!

Πολύ σύντομα άρχισε να ασχολείται με όλα σχεδόν τα αθλήματα που υπήρχαν στο σχολείο της και έγινε η καλύτερη αθλήτρια γυμναστικής σε ολόκληρη τη πολιτεία. Όλα αυτά ενώ πήγαινε ακόμη στο Γυμνάσιο!jennifer_bricker-8Οι γονείς της την παράτησαν γιατί γεννήθηκε χωρίς πόδια. Όταν μεγάλωσε σόκαρε τους πάντες με την αγάπη της για ζωή!

Το 2007, όταν η Jennifer ήταν 16 ετών, ανακάλυψε ένα απίστευτο μυστικό για τη βιολογική της οικογένεια..

Μερικούς μήνες μετά η Dominique Moceanu, μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών των ΗΠΑ που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο το 1996, έλαβε ένα γράμμα από ένα άγνωστο κορίτσι που της έλεγε ότι ήταν η βιολογική αδερφή της. Της έγραφε ακόμη ότι οι γονείς τους την έδωσαν για υιοθεσία επειδή γεννήθηκε χωρίς πόδια.jennifer_bricker-3Οι γονείς της την παράτησαν γιατί γεννήθηκε χωρίς πόδια. Όταν μεγάλωσε σόκαρε τους πάντες με την αγάπη της για ζωή!

Όταν η Jennifer ανακάλυψε ότι η Moceanu ήταν η βιολογική της αδερφή, ενθουσιάστηκε για έναν επιπλέον λόγο.

Θαύμαζε την Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης όσο κανέναν άλλον άνθρωπο στον κόσμο. Ήταν το είδωλό της από μικρή και πάντα ήθελε να της μοιάσει. Φανταστείτε πως ένιωσε όταν έμαθε ότι ο άνθρωπος που θαυμάζει τόσο πολύ είναι η αδερφή της!

Οι γονείς της την παράτησαν γιατί γεννήθηκε χωρίς πόδια. Όταν μεγάλωσε σόκαρε τους πάντες με την αγάπη της για ζωή!jennifer_bricker-6

«Δεν σταματούσα να φωνάζω για αυτήν. Ήξερα ότι κατάγονταν από την Ρουμανία και έβλεπα ότι μοιάζαμε. Ήμουν η μεγαλύτερη θαυμάστρια της. Δεν μπορούσα όμως να φανταστώ ότι είναι η αδερφή μου», είπε η Jennifer.

Περιέργως, η 24χρονη σήμερα Bricker, ασχολείται και αυτή με τη γυμναστική. Το ότι δεν είχε πόδια δεν την εμπόδισε καθόλου από το να διακριθεί στο βόλεϊ, στο μπάσκετ και στο σόφτμπολ όταν πήγαινε στο γυμνάσιο. Αλλά, όπως ακριβώς και η αδελφή της, το πάθος της είναι η γυμναστική. jennifer_bricker-2Οι γονείς της την παράτησαν γιατί γεννήθηκε χωρίς πόδια. Όταν μεγάλωσε σόκαρε τους πάντες με την αγάπη της για ζωή!

Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα της Moceanu, η Jennifer στην επιστολή που της έστειλε είχε συμπεριλάβει και φωτογραφίες αλλά και τα χαρτιά της υιοθεσίας της.

«Αισθάνομαι ότι έχω μόνο μία ευκαιρία για να σου αποδείξω ότι δεν είμαι κάποια τρελή. Είμαι σίγουρη ότι όταν δεις όλα τα έγγραφα, θα καταλάβεις ότι σου λέω αλήθεια».

Η πρώτη αντίδραση της Moceanu ήταν αναμενόμενη.

«Ήταν η μεγαλύτερη βόμβα της ζωής μου. Το πρώτο μου συναίσθημα ήταν ο θυμός. Όλη μου η ζωή ήταν ένα ψέμα. Είχα αδερφή που όταν γεννήθηκε την έδωσαν για υιοθεσία χωρίς εγώ να μάθω ποτέ κάτι».jennifer_bricker-1Οι γονείς της την παράτησαν γιατί γεννήθηκε χωρίς πόδια. Όταν μεγάλωσε σόκαρε τους πάντες με την αγάπη της για ζωή!

Όταν οι δυο αδερφές ήρθαν αντιμέτωπες με τους γονείς τους, έμαθαν ότι η Jennifer γεννήθηκε την επόμενη ημέρα μετά τα έκτα γενέθλια της Moceanu. Η μητέρα της Moceanu, η Camelia, τους είπε ότι ο σύζυγός της, Ντμίτρι, την ανάγκασε να εγκαταλείψει το μωρό, λέγοντας της ότι δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη.

«Δεν είδα ποτέ το μωρό μου. Ποτέ δεν σε κράτησα στην αγκαλιά μου, ποτέ δεν σε άγγιξα, ούτε καν σε μύρισα. Το ήθελα απεγνωσμένα, αλλά ο πατέρας σου μου είπε ότι έπρεπε να σε δώσει. Αυτό ήταν», είπε η Camelia στην Jennifer.

Η μεγάλη αδερφή, η Moceanu, για χρόνια είχε μια ταραχώδη σχέση με τους γονείς της, οι οποίοι ήταν και αυτοί αθλητές.jennifer_bricker-7Οι γονείς της την παράτησαν γιατί γεννήθηκε χωρίς πόδια. Όταν μεγάλωσε σόκαρε τους πάντες με την αγάπη της για ζωή!

Στα 17 της ανέλαβε η ίδια τη διαχείριση της περιουσίας της, επειδή, όπως υποστήριξε, οι γονείς της την είχαν κατασπαταλήσει.

Ζήτησε επίσης και πήρε περιοριστική εντολή κατά του πατέρα της, ο οποίος την καταδίωκε και, σύμφωνα με την ίδια, είχε προσλάβει δολοφόνους για να σκοτώσουν δύο από τους πιο στενούς της φίλους.

Μερικά χρόνια μετά, πατέρας και κόρη συμφιλιώθηκαν. Μάλιστα το 2006 ο Ντμίτρι περπάτησε μαζί με την κόρη του στο γάμο της και την παρέδωσε στο σύζυγό της. Τελικά έφυγε από τη ζωή το 2008.jennifer_bricker-5Οι γονείς της την παράτησαν γιατί γεννήθηκε χωρίς πόδια. Όταν μεγάλωσε σόκαρε τους πάντες με την αγάπη της για ζωή!

Οι αδελφές έχουν πλέον έναν πολύ στενό δεσμό και συνεχίζουν να θαυμάζουν τις ομοιότητές τους.

«Ο τόνος της φωνής μας, ο τρόπος που γράφουμε, το γέλιο μας.. είναι όλα καταπληκτικά όμοια!» είπε η Moceanu στο ABC.jennifer_bricker-10Οι γονείς της την παράτησαν γιατί γεννήθηκε χωρίς πόδια. Όταν μεγάλωσε σόκαρε τους πάντες με την αγάπη της για ζωή!

Σήμερα η Bricker απολαμβάνει μια μεγάλη καριέρα ως ακροβάτης ενώ έχει συμμετάσχει και σε περιοδείες της Britney Spears.

Πηγή

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από μια αγκαλιά.

Ποια ζώδια έχουν χημεία στο κρεβάτι;