in

Ένας Σκύλος καταλαβαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του θα πεθάνει και «κλαίει» για να το αφήσουν να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο

Ο καθένας μας μπορεί να καταλάβει και να θαυμάσει το απίστευτο δέσιμο που έχουν οι άνθρωποι με τους καλύτερους του φίλους, δηλαδή τα σκυλιά. Το παρακάτω συγκινητικό βίντεο δείχνει την αφοσίωση και τη φροντίδα που δείχνει ένας σκύλος στον ετοιμοθάνατο ιδιοκτήτη του.

Ο Ali Abuhata ήταν εθελοντής στο DC Shiba Inu Rescue, και ιδιοκτήτης μιας σκυλίτσας, της Sachi. Ο Ali, όμως, έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα όντας περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Τις τελευταίες του μέρες, οι γιατροί επέτρεψαν στη Sachi να επισκεφθεί τον Ali στο νοσοκομείο για να του πει το τελευταίο αντίο.

Η ιστορία της Sachi και του Ali, σύμφωνα με την κόρη του, έχει ως εξής, «Πριν από 13 χρόνια, μας είπε ο μπαμπάς μου ότι είχε 2 εβδομάδες ζωής. Τότε διάβασα μια έρευνα που έλεγε ότι οι σκύλοι μπορούν να επεκτείνουν τη ζωή της καρδιάς ενός ασθενούς, και παρά τη θέλησή του, υιοθετήσαμε ένα κουτάβι από το καταφύγιο Shiba Inu που το ονομάσαμε Sachi.»

Συνέχισε λέγοντας: «Την αγάπησε από την πρώτη στιγμή, κι εκείνη το ίδιο. Κάθε φορά που πηγαίναμε στο νοσοκομείο έλεγα στον μπαμπά μου, “Η Sachi σε χρειάζεται, πρέπει να έρθεις στο σπίτι” και κάθε φορά ερχόταν.

Δύο εβδομάδες πριν μπει ο πατέρας μου στο νοσοκομείο, η Sachi άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Λαχάνιαζε εύκολα, πήγαινε πάνω- κάτω, έκλαιγε, και με ακολουθούσε συνέχεια. Την Τετάρτη που ο μπαμπάς μου πήγε στο νοσοκομείο, σταμάτησε να συμπεριφέρεται περίεργα.

Μέχρι την Παρασκευή το πρωί, δεν είχε πλέον περίεργη συμπεριφορά και ο κτηνίατρός της εκτιμά πως προσπαθούσε να μας πει ότι ο πατέρας μου ήταν άρρωστος. Ο κτηνίατρος λέει ότι η Sachi γνώριζε την κακή κατάσταση της υγείας του πατέρα μου.

Πολλές φορές τον περίμενε έξω από την πόρτα με ένα παιχνίδι στο στόμα της, νόμιζε ότι θα γυρίσει σπίτι, όμως εκείνος δε γύρισε, κι έτσι αποφασίσαμε να την πάρουμε στο νοσοκομείο για να τον αποχαιρετήσει.»

διαφορετικό

Σαρλ Μπωντλαίρ: 10 φράσεις ενός λογοκριμένου ποιητή που ξεχωρίζουν για την αλήθεια τους

Πανοραμικές φωτογραφίες με περίεργες μεταλλάξεις