Τι στο καλό είναι αυτό το παράξενο πλάσμα μέσα στην κονσέρβα τόνου; Ανατριχίλα στο διαδίκτυο μετά τη δημοσίευση της εικόνας…

Τι στο καλό είναι αυτό το παράξενο πλάσμα μέσα στην κονσέρβα τόνου; Ανατριχίλα στο διαδίκτυο μετά τη δημοσίευση της εικόνας…
Μια μητέρα στη Βρετανία βρέθηκε προ εκπλήξεως την προηγούμενη εβδομάδα, όταν άνοιξε μια κονσέρβα τόνου και βρήκε μέσα… κάποιον να την κοιτάει.

Για την ακρίβεια, βρήκε κάτι σαν ζωάκι με μάτια, που στεκόταν ανάμεσα στα κομματάκια τόνου.

Δείτε επίσης:  Βρέθηκε μούμια 1000 ετών που «φορούσε» Adidas και ο κόσμος νομίζει ότι πρόκειται για ταξίδι στο μέλλον!

konservatonou22

«Άνοιξα την κονσέρβα και είδα κάτι με μάτια στην άκρη της. Το έβγαλα από τη κονσέρβα και το άφησα πάνω σε μια χαρτοπετσέτα. Ένιωθα πως με κοιτούσε!», είπε η Zoe Butler στη Nottingham Post. Η 28χρονη αμέσως φωτογράφισε και πόσταρε στα social media δυο φωτογραφίες, που αναπαράχθηκαν μέσα σε μερικές ώρες.

Δείτε επίσης:  37 Φωτογραφίες που είναι αστείες , WTF , παράξενες και δροσερές και βρήκαμε σήμερα!

Ζήτησε μάλιστα από την εταιρεία παραγωγής να της απαντήσει σχετικά με το τι πλάσμα είναι αυτό και η εταιρεία ακόμη ψάχνεται. Φυσικά, βρέθηκαν πολλοί που μίλησαν για ζώο που είχε καταπιεί το ψάρι και βρέθηκε στην κοιλιά του, ενώ άλλοι έκαναν μέχρι και την υπόθεση πως είναι… εξωγήινος!

diaforetiko.gr


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Βάλτε και τα «Λαρισαϊκά» στο βιογραφικό σας διαβάζονας αυτό το μίνι λεξικό της Θεσσαλικής γλώσσας

Ο καρκίνος είναι το αποτέλεσμα σοβαρού συναισθηματικού τραυματισμού