Παράξενες φωτογραφίες από πράγματα που μπορείτε να δείτε μόνο μα μόνο στο Ντουμπάι!!

Το Ντουμπάι, ένα από τα επτά εμιράτα και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, είναι ταυτόχρονα το μεγαλύτερο εμπορικό, οικονομικό και τουριστικό κέντρο της χώρας.

Κάθε χρόνο προσελκύει πλήθος επισκεπτών αφού μπορεί και συνδυάζει μ ” ένα μοναδικό τρόπο τόσο τις σύγχρονες ανέσεις του δυτικού κόσμου όσο και το παραδοσιακό «άρωμα» της Ανατολής. Χαρακτηριστικό κομμάτι του Ντουμπάι αποτελεί η διάχυτη χλιδή, καθώς εκεί έχουν χτιστεί μερικά από τα πολυτελέστερα κτίρια στον κόσμο «παντρεμένα» με το μυστήριο και τη μαγευτική απλότητα που αποπνέει μία πόλη της Μέσης Ανατολής.

Ας ταξιδέψουμε για λίγο στο Ντουμπάι για να δούμε εικόνες από την καθημερινότητα της πόλης.. Εικόνες που «μόνο στο Ντουμπάι» μπορεί να συναντήσει κανείς..

34738_dubai-1

dubai-2

dubai-3

dubai-4

dubai-5

dubai-6

dubai-7

dubai-8

dubai-9

dubai-10

dubai-11

dubai-12

dubai-13

dubai-14

dubai-15

dubai-16

dubai-17

dubai-18

dubai-19

dubai-20

dubai-21

dubai-22

dubai-23

dubai-24

dubai-25

dubai-26

dubai-27

dubai-28

dubai-29

dubai-30

πηγή

Δείτε επίσης:  20 Διασημότητες και ηγέτες του κόσμου όταν ήταν παιδιά! (Φωτογραφίες)
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Ο νεαρός Παύλος κάλεσε τη μητέρα του για φαγητό…

Τεράστια Επιστημονική Ανακάλυψη: ΑΥΤΟ το Λάδι καταστρέφει το 90% των Καρκινικών Κυττάρων στο έντερο, μέσα σε μόλις 2 Μέρες!