Ο σωστός τρόπος για καλοσχηματισμένο μούσι

Αν αποφασίσατε να αφήσετε μούσι –μία μόδα που έχουν ήδη υιοθετήσει άλλωστε οι celebrities στο Χόλιγουντ- οφείλετε να το διατηρείτε όμορφο και περιποιημένο -ώστε να μη θυμίζετε σε άνθρωπο των σπηλαίων.
Στην περίπτωση που υπάρχει γενειάδα ή γένια 2-3 ημέρων, η μορφή του gel αποτελεί την ιδανική επιλογή ξυρίσματος αφού εισχωρεί στο βάθος της τρίχας απαλύνοντάς την ενώ προλαμβάνει τη δημιουργία ερεθισμών.
Αν τα γένια είναι μακριά, συνιστάται αρχικά η εφαρμογή του trimmer και ύστερα του ξυραφιού, ώστε να μην ερεθιστεί η επιδερμίδα.

Την ώρα που δημιουργείτε το σχέδιο στο μούσι, καλό είναι να απομακρυνθείτε λίγο από τον καθρέφτη για να σιγουρευτείτε ότι υπάρχει ομοιομορφία και από τις δύο πλευρές. Ο σωστός τρόπος είναι να κοιτάζειτε ταυτόχρονα από την αριστερή και τη δεξιά πλευρά, προχωρώντας σταδιακά με μικρές κινήσεις, ώστε να αποφύγει τα λάθη. Ας είστε κοντά του να του θυμίζετε!

Η σχολαστική καθαριότητα γίνεται τώρα ακόμη πιο επιτακτική ανάγκη, καθώς σκόνη και ρύποι «εγκλωβίζονται» ανάμεσα στις τρίχες. Δύο φορές την ημέρα επιβάλλεται καθαρισμός με σαπούνι προσώπου, το οποίο θα πρέπει να ξεβγάζεται καλά.

Δείτε επίσης:  10 χρήσιμα κόλπα για την φροντίδα του σώματος που ίσως δεν γνωρίζατε
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

13 Εκπληκτικές Χρήσεις του Ταλκ που ελάχιστοι Γνωρίζουν. Ειδικά η Τελευταία θα σας αφήσει Άφωνους!

Ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου μπορεί να αναγεννηθεί ακόμα και με νηστεία 3 ημερών