Μωρό που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης παίρνει από την αεροπορική εταιρεία δωρεάν εισιτήρια για μια ζωή

Όταν γεννιέται ένα μωρό συνήθως δέχεται πολλά δώρα, όμως αυτό το μωρό ήταν αρκετά τυχερό, αφού γεννήθηκε κατά τη διάρκεια μιας πτήσης και η αεροπορική εταιρεία του υποσχέθηκε δωρεάν εισιτήρια για μια ζωή!

Ένα μωρό, επειδή γεννήθηκε μέσα σε ένα Boeing 737 της Jet Airway έχει δωρεάν εισιτήρια για όλη του τη ζωή! Το μωρό αυτό γεννήθηκε στα 35.000 πόδια, σε μια πτήση που αναχώρησε από τη Σαουδική Αραβία, και κατευθυνόταν προς την Ινδία, στις 18 Ιουνίου.

Οι πιλότοι άλλαξαν τον προορισμό της πτήσης και κατευθύνθηκαν προς την Βομβάη όταν έσπασαν τα νερά μιας εγκυμονούσας γυναίκας. Ευτυχώς, ένας νοσηλευτής ήταν στο αεροπλάνο και μαζί με τις αεροσυνοδούς, οι οποίες είναι εκπαιδευμένες σε τέτοιες περιπτώσεις, βοήθησαν τη γυναίκα να γεννήσει το μωρό της.

Η αεροπορική εταιρεία έκανε επίσης αυτή την ανακοίνωση στο Twitter, στην οποία καλωσορίζει το μωρό ευχαριστεί το πλήρωμα του θαλάμου επιβατών για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Το μωρό είναι αγοράκι και με ένα τέτοιο δώρο, όταν μεγαλώσει σίγουρα θα ταξιδέψει σ’ ολόκληρο τον κόσμο!

διαφορετικό

Δείτε επίσης:  Ένας Πυροσβέστης έσωσε τη ζωή ενός μικρού μωρού πριν 17 χρόνια. Την ξαναβρήκε μετά από τόσα χρόνια ...
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Ποιά ζώδια προτιμούν τις σχέσεις της μιας βραδιάς;

Νεαρός μπαίνει στο φαρμακείο ‌‌