Δείτε τι κάνει μια γυναίκα στην καθημερινότητά της, όταν δεν την βλέπει κανείς μέσα από 25 ειλικρινή σκίτσα!

Τον Απρίλιο του 2015, η Sally Nixon ξεκίνησε ένα πρότζεκτ με το όνομα «365» στο οποίο έπρεπε να δημιουργεί ένα σκίτσο για κάθε μέρα του χρόνου. Καθώς δεν ήταν εύκολο να σκέφτεται νέες ιδέες τόσο συχνά, η Sally άρχισε να αναζητά έμπνευση στην δική της ζωή και τις καθημερινές της στιγμές.

Η καλλιτέχνιδα ήθελε να δείξει την φυσική πλευρά των γυναικών, πέρα από τις στημένες σέλφι στο Instagram, τα φίλτρα του Snapchat και όλες τις μορφές κοινωνικών δικτύων.

Οι γυναίκες στα σκίτσα της Nixon κάνουν καθημερινά πράγματα, όπως μπάνιο, τρώνε στο κρεβάτι, πλένουν τα δόντια τους, περπατάνε στο σπίτι χωρίς παντελόνι και χαζεύουν στην τηλεόραση με τις φίλες τους. Με άλλα λόγια, είναι οι γυναίκες όταν δεν τις κοιτάζει κανείς.

«Δεν έχουν τέλεια σώματα ή τέλειες συνήθειες και γι’αυτό μπορούν να ταυτιστούν πιο εύκολα μαζί τους οι γυναίκες. Τα σκηνικά που δημιουργώ γύρω τους είναι καθημερινά μέρη: ένα μπάνιο, ένα εστιατόριο, ένα ακατάστατο υπνοδωμάτιο. Ωστόσο, ο στόχος μου με κάθε σκίτσο είναι να εξυψώσω το φαινομενικά αδιάφορο σε κάτι το ξεχωριστό.»


via

Δείτε επίσης:  Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από το αγαπημένο μας «Rebelde Way»!

Λίτσι: Ένα νοστιμότατο και θρεπτικότατο εξωτικό φρούτο με πολλές ευεργετικές ιδιότητες και βιταμίνες

15 Μοναδικές Φωτογραφίες, που θα σας Κάνουν να Ανακτήσετε την Πίστη σας στην Ανθρωπότητα