Ένας Πολιτικός Μηχανικός πεθαίνει και ο Άγιος Πέτρος τον στέλνει στην Κόλαση. Όταν Καταλαβαίνει το Λάθος του; Είναι ήδη Αργά..!

Ένας πολιτικός μηχανικός πέθανε και πήγε στην πύλη του παραδείσου. Όταν ο Άγιος Πέτρος κοίταξε τα χαρτιά του είπε: “Ώστε είσαι πολιτικός μηχανικός. Τότε είσαι στο λάθος μέρος.”

Έτσι πήγε στις πύλες της κόλασης και πέρασε κανονικά. Σύντομα όμως άρχισε να νιώθει άβολα με τις συνθήκες της κολάσεως και άρχισε να σχεδιάζει και να χτίζει βελτιώσεις.

Μετά από λίγο είχαν κλιματισμό, καινούργιες τουαλέτες και ασανσέρ και ο πολιτικός μηχανικός άρχισε να γίνεται πολύ δημοφιλής. Μία μέρα πήρε ο Θεός τον Διάβολο τηλέφωνο και ρώτησε: “Πώς πάνε τα πράγματα στην κόλαση;”

Δείτε επίσης:  Ανέκδοτο: Ένας τύπος πηγαίνει κάθε Παρασκευή στην Εθνική Τράπεζα…

Εκείνος απάντησε: “Μια χαρά πάνε. Έχουμε κλιματισμό, καινούργιες τουαλέτες και ασανσέρ και είναι σίγουρο πως αυτός ο πολιτικός μηχανικός κάτι θα φτιάξει στην συνέχεια.”

Ο Θεός απάντησε: “Τι; Έχεις έναν μηχανικό; Αυτό είναι λάθος, δεν θα έπρεπε να είχε έρθει ποτέ εκεί. Να τον στείλεις πάνω.”

Ο Διάβολος είπε: “Αποκλείεται! Μου αρέσει ο πολιτικός μηχανικός και θα τον κρατήσω.”

Δείτε επίσης:  Ανέκδοτο: Ο γέρος Εβραίος

Ο Θεός απάντησε: “Να τον στείλεις πάνω ή αλλιώς θα σου κάνω μήνυση.”

Ο Διάβολος γέλασε φωναχτά και είπε: “Ναι σίγουρα. Και πού θα βρεις δικηγόρο;”

Credit: funnyshare.com


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Ανακατέψτε αλάτι και ζάχαρη πριν πάτε για ύπνο και δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματα!

Δέκα πράγματα που δεν ξέρατε για το στήθος σας