in

Νύφη φέρεται “Τρελά” την Ημέρα του Γάμου της. Στη συνέχεια ο γιατρός κοιτάζει στο πίσω μέρος μέρος του κεφαλiού της και «το Βλέπει» παράσiτο!

Ο Δρ Edward Panacek του Σακραμέντο, αντιμετώπισε μια πανικόβλητη νύφη την ημέρα του γάμου της. Η Kelly ήταν έτοιμη να παντρευτεί, αλλά αναγκάστηκε να κάνει μια απροσδόκητη στάση στο νοσοκομείο. Με νυφικό, κότσο και όλα.

Σε αυτή την αναπαράσταση από το Untold Stories του ER, η μητέρα της Kelly είπε στον Δρ Panacek ότι ηκόρη της βίωνε άγχος και ψευδαισθήσεις. Ίσως ήταν ο πανικός του γάμου που ξέφυγε από τον έλεγχο, ή προηγουμένως απαρατήρητα θέματα συμπεριφοράς. Όποια και αν ήταν, η ξέφρενη μητέρα της νύφης σκέφτηκε ότι η Kelly είχε τρελαθεί και ζητούσε έναν ψυχίατρος να την αξιολογήσει εγκαίρως για το γάμο.

Αλλά ο Δρ Panacek δεν νομίζε ότι ήταν ένα ψυχιατρικό πρόβλημα.

Απλά, όταν η Kelly είπε ότι τα πράγματα χειροτερεύουν, ο Δρ Panacek της ζήτησε να μείνει ακίνητη ενώ επιθεώρησε το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής της. «Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν», είπε.

Ανακάλυψε την πραγματική αιτία πίσω από τα παράπονα της νύφης, και όπως αποδείχθηκε, η Kelly δεν ήταν τρελή. Ο Δρ Panacek τράβηξε από το κεφάλι της Kelly μια προνύμφη αλογόμυγας μήκους ενός εκατοστού που μεγάλωνε σε ένα τραύμα στο κρανίο της. Μπλιάχ!

Αλλά δεν υπήρχε μόνο μια προνύμφη στο κεφάλι της Kelly …

Ελπίζουμε μόνο η Kelly να πρόλαβε τον γάμο της!

Δεν είχε τα χρήματα να φτιάξει μια πραγματική πισίνα στο σπίτι του και δείτε τι έφτιαξε!

Ο γιος μου είπε ότι η σύντροφός μου, με έκλεψε και τη χώρισα. Μετά από ένα χρόνο έμαθα την αλήθεια…