in

ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΦΩΝΟΙ 9 τύποι πόνου που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με την ψυχολογική σας κατάσταση

1. Πονοκέφαλος

Ο πονοκέφαλος συνήθως προκαλείται από το άγχος που βιώνουμε καθημερινά. Πάρτε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και να απομακρύνεται το άγχος.2. Πόνος στον αυχέναΑν αισθάνεστε πόνο στον αυχένα μπορεί να έχετε δυσκολία στο να συγχωρείτε τους άλλους ή τον εαυτό σας. Αν έχετε πόνους στον αυχένα, σκεφτείτε τα πράγματα που αγαπάτε σε άλλους ανθρώπους

3.Πόνος στους ώμους

Ο πόνος στους ώμους μπορεί να σημαίνει οτι κουβαλάτε μεγάλο συναισθηματικό βάρος. Επικεντρωθείτε στην επίλυση του προβλήματος και μοιραστείτε αυτά που σας απασχολούν με δικούς σας ανθρώπους στη ζωή σας.

4.Πόνος στο πάνω μέρος της πλάτης

Αυτός ο πόνος μπορεί να υποδηλώνει ότι δεν έχετε αρκετή στήριξη από τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν σας αγαπούν ή ότι είστε ανεπιθύμητοι. Αν δεν έχετε κάποιον σύντροφο, θα οφελούσε να κάνετε καινούριες γνωριμίες5. Πόνος στο κάτω μέρος της πλάτηςΊσως να ανησυχείτε πολύ για την οικονομική σας κατάσταση. Προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας.

6. Πόνος στους αγκώνες

Ο πόνος στους αγκώνες μπορεί να σημαίνει ότι αντιστέκεστε στις αλλαγές. Άν αισθάνεστε σφιγμένα χέρια σας, τότε ίσως να είστε και «σφιγμένος» στη ζωή σας. Κάντε συμβιβασμούς και «ανακινείστε λιγάκι τα νερά».

7. Πόνος στα χέρια

Μπορεί να μην προσεγγίζετε τους άλλους με τον σωστό τρόπο. Σκεφτείτε να κάνετε νέους φίλους , να βγείτε για δείπνο με κάποιον συνάδελφό σας και να συνάψετε νέες σχέσεις.

8. Πόνος στους γοφούς

Ο πόνος στους γοφούς υποδηλώνει ότι σας είναι δύσκολο να πάρετε την απόφαση να ξεφύγετε από δυσάρεστες καταστάσεις.

9. Πόνος στα γόνατα

Ίσως το «εγώ» σας να είναι πολύ μεγάλο και μπορεί να έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εθελοντισμό.

taz.gr

Αυτά είναι τα τρία “λευκά δηλητήρια” στην διατροφή σας.

Αέρια: 7 θεαματικά οφέλη για την υγεία.