in

Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα αποκαλύπτει τον πραγματικό σας εαυτό

Υπάρχει ένας λόγος που όλοι αγαπάμε να κάνουμε τεστ προσωπικότητας. Δεν είναι επειδή είμαστε εγωκεντρικοί, ούτε γιατί είμαστε οδυνηρά απελπισμένοι να γνωρίσουν οι άλλοι άνθρωποι τον πραγματικό μας εαυτό.

Είναι επειδή όλοι μας, ως άνθρωποι, εξελισσόμαστε συνεχώς.

Υπάρχουν πράγματα για εμάς που είναι συγκεκριμένα, και άλλα που έχουν διαφορετική δυναμική. Η προσωπικότητά μας αλλάζει καθώς μεγαλώνουμε. Ενώ ορισμένα πράγματα για εμάς μπορεί να είναι πάντα σταθερά, υπάρχουν ορισμένες πτυχές του εαυτού μας που θα είναι πάντα σε εξέλιξη.

Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα και σημειώστε προσεκτικά το πρώτο ζώο (και μόνο το πρώτο) που βλέπετε καθαρά στην εικόνα.

Μόλις εντοπίσετε ποιο είναι, μετακινηθείτε προς τα κάτω και ανακαλύψτε τι σημαίνει η υποσυνείδητη επιλογή του εγκεφάλου σας για την προσωπικότητά σας.

Εάν είδατε…

#1 Τη Γάτα

Αν είδατε τη γάτα, αυτό σημαίνει ότι η ζωή σας βασίζεται στην ισορροπία. Απολαμβάνετε να περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας, αλλά εκτιμάτε επίσης τη σημασία του χρόνου με τους αγαπημένους σας. Σας αρέσει η δράση και η εξερεύνηση του αγνώστου, αλλά εξετάζετε τα πράγματα πολύ προσεκτικά πριν κάνετε αυτό το αβέβαιο βήμα.

Έχετε ως προτεραιότητα στη ζωή σας να φέρνετε στο φως τα πράγματα που συνήθως ζουν μόνο στο σκοτάδι.

#2 Τον κάστορα

Αν είδατε τον κάστορα, είστε άνθρωπος που εμπιστεύεται πλήρως τη δημιουργικότητα του πνεύματός του. Δεν αφήνετε τη γνώμη των άλλων ανθρώπων να επηρεάσει τα όνειρά σας. Η αυτοπεποίθησή σας σάς προσφέρει ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε κάθε τύπο ομάδας στην οποία μπορεί να συμμετέχετε, επειδή γνωρίζετε πως ο,τιδήποτε μπορεί να επιτευχθεί με τη συνεργασία.

Μια σημαντική κινητήρια δύναμη στη ζωή σας είναι να δίνετε κίνητρα στους γύρω σας.

#3 Το άλογο

Αν είδατε το άλογο, αυτό σημαίνει ότι είστε ο τύπος του ανθρώπου, του οποίου η ψυχή τον οδηγεί στη ζωή με δύναμη και ευκολία. Μπορεί μερικές φορές να υποτιμάτε τις ικανότητές σας, αλλά δεν πρέπει! Έχετε ζωντάνια, θάρρος και αποφασιστικότητα, στοιχεία που τα έχετε από τη φύση σας, τόσο συναισθηματικά όσο και πνευματικά!

Πρέπει να θυμάστε να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας. Ακούστε αυτή τη δυνατή φωνή μέσα σας και ποτέ δεν θα οδηγηθείτε στην αποτυχία όταν έρχεστε αντιμέτωποι με τα εμπόδια που φέρνει η ζωή στον δρόμο σας.

#4 Τον σκύλο

Είστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι και έχετε επίγνωση όλων όσων συμβαίνουν γύρω σας. Αφοσιώνεστε στους ανθρώπους που αγαπάτε και όταν δίνετε την καρδιά σας, τη δίνετε άνευ όρων.

Έχετε έντονο προστατευτικό πνεύμα, αλλά να θυμάστε να βρίσκετε χρόνο για να χαλαρώσετε όταν χρειάζεται να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Η ζωή σας χαρακτηρίζεται από αγάπη, ενέργεια και ενθουσιασμό.

#5 Το χταπόδι

Εάν το πρώτο πράγμα που είδατε σε αυτή την εικόνα ήταν ένα χταπόδι, τότε είστε ανάμεσα στους λίγους τυχερούς! Το χταπόδι αναζητά εκείνους των οποίων η ζωή καθοδηγείται από ευελιξία, δημιουργικότητα και ευφυΐα.

Είστε ένα άτομο το οποίο θα αναγκαστεί να κάνει ελιγμούς μέσα από δύσκολες καταστάσεις στο μέλλον. Ωστόσο, δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να τα καταφέρετε. Μπορείτε να θριαμβεύσετε όταν σας δοθεί μια πρόκληση. Ακόμα κι όταν είστε στο σκοτάδι, ξέρετε πώς να στραφείτε μέσα σας και να αναζητήσετε το φως.

#6 Την πεταλούδα

Οι πιθανότητες λένε ότι η ζωή σας αλλάζει ταχύτατα και αλλάζετε κι εσείς μαζί. Η πεταλούδα δεν αναδύεται μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωσή της. Είστε ένας άνθρωπος που αρέσκεται στο μυστήριο και αποδέχεται πλήρως το γεγονός ότι η αλλαγή, ακόμα και μια ακραία αλλαγή όπως ο θάνατος, είναι απαραίτητη για να επιτευχθεί η πληρότητα του εαυτού.

Είστε λαμπεροί και ευγενικοί. Οι άνθρωποι γοητεύονται από εσάς, πιστεύοντας ότι είναι η εύθραυστη ομορφιά σας που τους ελκύει, όταν η αλήθεια είναι ότι είστε πολύ περισσότερο σε αρμονία με το παρελθόν από ό, τι οποιοσδήποτε άλλος γύρω σας.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva

[truelife.gr]

Στη Σταδίου ένας τύπος σταματάει ένα ταξί, μπαίνει βιαστικά μέσα

Είμαι 70 ετών παντρεμένος και μου ζητά μια 50χρονη χωρισμένη να βγούμε. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;