Σε ένα Πείραμα που έκαναν σε σκύλους αποδεικνύουν πως μπορούν να ξεχωρίσουν τους κακούς Ανθρώπους από τους καλούς

Αν είστε ιδιοκτήτης σκύλου, ίσως πρέπει να αρχίσετε να δίνετε περισσότερη προσοχή στο πως φέρεται το κατοικίδιο σας κοντά σε αγνώστους. Ίσως σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε πιο εύκολα τους μ@λ@κες στο περιβάλλον σας!

Επιστήμονες στο πανεπιστήμιο του Kyoto πειραματίστηκαν με 3 ομάδες των 18 σκύλων.

Κατά τη διάρκεια αυτού, ο ιδιοκτήτης τους προσποιούνταν ότι δε μπορούσε να ανοίξει ένα κουτί και ζητούσε τη βοήθεια ενός αγνώστου.

Στην πρώτη ομάδα όλοι οι «άγνωστοι» αρνήθηκαν, στη δεύτερη προσφέρθηκαν να βοηθήσουν και στην τρίτη ήταν ουδέτεροι. 

Τα σκυλιά ήταν πιο δεκτικά σε λιχουδιές από τους ανθρώπους της τρίτης ομάδας σε σχέση με αυτούς από την πρώτη, ενώ δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτούς από τη δεύτερη.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτό αποδεικνύει ότι τα σκυλιά μπορούν να κάνουν συναισθηματικές εκτιμήσεις και να τις εφαρμόσουν.

Ούτε παιδιά 3χρονών δε μπορούν να το κάνουν αυτό! 

Ακόμη, μια έρευνα από την Αγγλία ανακάλυψε ότι τα σκυλιά  αντιλαμβάνονται την ομιλία παρόμοια με τους ανθρώπους, ενώ ερευνητές από την Καλιφόρνια κατέγραψαν σκυλιά να βιώνουν το αίσθημα της ζήλιας!

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Η Ελβετία χωρίς τον Καποδίστρια δεν θα ήταν αυτό που είναι. Ένα κείμενο προς τιμή του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας

Ποια είναι η πραγματική αξία των φθηνών ρούχων τελικά; Μπροστά στο ταμείο πληρώνουμε λίγα. Το πραγματικό όμως κόστος του φθηνού ρούχου είναι άλλο και το πληρώνουμε όλοι μαζί.