85χρονος παντρεύεται 25χρονη. Δείτε όμως τι γίνεται την πρώτη νύχτα του γάμου!

Έχετε ποτέ συναντήσει ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ηλικίας;Ή ίσως είστε τώρα σε κάποια σχέση με κάποιον μεγαλύτερο ή κάποιον πολύ μικρότερο;

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και λέμε κάντε όπως θέλετε για να είστε ευτυχισμένοι.

Διαβάστε την παρακάτω ιστορία.

Ο Rodger 85 χρονών παντρεύτηκε μια όμορφη 25χρονη, την Jenny. Αποφάσισε πως ο καινούριος αλλά μεγάλος σύζυγός της πρέπει να κοιμάται σε ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα γιατί ανησυχούσε πως αν κοιμούνταν μαζί αυτός θα το παράκανε στην άσκηση. Μετά την τελετή και τον εορτασμό, η Jenny ήταν έτοιμη να ακούσει τον χτύπο στην πόρτα της. Πράγματι, η πόρτα χτυπά και εμφανίζεται ο γαμπρός, έτοιμος για δράση.

Γίνονται ένα.

185f9ffd445e2b4c14cd0ceba71a39a4

Όλα πήγαν καλά. Ο γαμπρός φεύγει από την νύφη και αυτή ετοιμάζεται να κοιμηθεί.

Μετά από λίγο, η Jenny ακούει πάλι χτύπημα στην πόρτα και να πάλι ο Rodger έτοιμος για περισσότερη ‘δράση’. Η Jenny έμεινε έκπληκτη αλλά συμφώνησε για λίγη ακόμα… δράση.

Όλα πάλι τελειώνουν καλά, ο γαμπρός λέει μια γλυκιά καληνύχτα στην νύφη και φεύγει… αλλά… καλά το μαντέψατε. Επιστρέφει με μεγαλύτερη όρεξη σαν 25χρονος. Για άλλη μια φορά απολαμβάνει ο ένας τον άλλον.

Αλλά καθώς ετοιμάζεται να φύγει, η νύφη του λέει ‘Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη που στην ηλικία σου έχεις τόση καλή απόδοση. Έχω πάει με πολύ νεότερους που δεν μπορούσαν πάνω από μια φορά. Είσαι μεγάλος εραστής Rodger.’

Ο Rodger γυρίζει λίγο αμήχανα προς την Jenny και λέει, ‘Θέλεις να πεις ότι ήρθα ξανά;’

Δείτε επίσης:  Οι γιατροί της είπαν να σταματήσει το modeling αλλά αυτή έκανε κάτι το αξιοθαύμαστο
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...

Τι δέντρο – προσωπικότητα είσαι; Κάνε το κέλτικο τεστ!

18 Ανησυχητικές οικογενειακές φωτογραφίες που θα συζητηθούν… (Φωτογραφίες)