8 πράγματα που δεν σου έχει πει κανείς για τον αυvαvισμo

Όχι, δεν υποτίθεται ότι πρέπει να χρησιμοποιείς απαραίτητα τα δάχτυλά σου σαν “αντικαταστάτη” ενός ανδρικού μορίου.

1. Δεν υπάρχει περίπτωση να αυvανιστείς σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορείς πια να απολαύσεις το κανονικό σeξ με έναν άλλον άνθρωπο.
Κάπως μας έχει εντυπωθεί ότι αν συνηθίσει κανείς στον αυvανισμό, μετά δεν θα μπορεί να ευχαριστηθεί εξίσου το σeξ. Δεν ισχύει. Το να σε αγγίζει ένας άλλος άνθρωπος είναι πάντα πιο υπέροχο από το να αγγίζεις τον εαυτό σου. Απλά έτσι είναι.

2. Δεν είναι κάτι που το κάνουν μόνο ανώμαλοι, σε κάποιο σκοτεινό σοκάκι φορώντας περίεργες νυχτικιές.

Όλοι αυvανίζονται. Να το ξαναπούμε: ΟΛΟΙ αυvανίζονται. Η καθηγήτρια των γερμανικών σου, ο γιατρός σου (ελπίζουμε όχι όταν είσαι εκεί κοντά), οι φίλοι σου ακόμα και όταν σου στέλνουν μηνύματα πριν κοιμηθούν. ΟΛΟΙ αυvανίζονται.

3. Αν δεν μπορείς να έρθεις σε οργασμό ενώ χαϊδεύεσαι, δεν σημαίνει ότι είσαι καταδικασμένη να μην έρθεις ποτέ σε οργασμό.

Μήπως το κάνεις όπως νομίζεις ότι πρέπει να γίνεται; Γιατί δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να το κάνεις και εσύ έχεις δικαίωμα (για να μην πούμε ΟΦΕΙΛΕΙΣ) να ανακαλύψεις τον τρόπο που σου αρέσει να το κάνεις και τι ακριβώς σε ερεθίζει. Και, επίσης, πώς να έρθεις σε οργασμό όταν πιστεύεις ότι ισχύει το επόμενο point…

Δείτε επίσης:  10 “Πονηρά” μυστικά για να κάνετε το καλύτερο κρεβάτι της ζωής σας. Το 8ο είναι σκέτη φωτιά.

4. Όχι, δεν υποτίθεται ότι πρέπει να χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου σαν προσομοίωση ανδρικού οργάνου που μπαινοβγαίνει μέσα στον κόλπο σου.

Εχμ, πολλές γυναίκες δεν έρχονται σε οργασμό με ένα κανονικό πέος, πως υποτίθεται ότι πρέπει να τα καταφέρεις με ένα – άντε, δύο – σημαντικά πιο λεπτά σε πάχος δάχτυλά;

5. Μετράει σαν αυvανισμός ακόμα και αν χαζοχαϊδεύεις τον κόλπο σου βλέποντας τηλεόραση, χωρίς να έχεις σκοπό να φτάσεις σε οργασμό.

Αν χαϊδεύεσαι και το απολαμβάνεις, δεν έχει καμία σημασία το αν όλο αυτό θα οδηγήσει σε έναν εκρηκτικό οργασμό. Αρκεί να σου αρέσει αυτό που κάνεις, όχι το πού θα καταλήξει απαραίτητα.

6. Αν αυvανίζεσαι ενώ είσαι σε σχέση, δεν σημαίνει ότι απατάς το φίλο σου.

Δείτε επίσης:  20 Γνωμικά του Καρλ Γιουνγκ για να γνωρίσετε τον δικό σας χαρακτήρα

Πάμε πάλι: ΟΛΟΙ αυvανίζονται. Ναι και οι άνθρωποι που είναι σε σχέσεις. Ακόμα και αν λατρεύεις το φίλο σου και το σeξ είναι απογειωτικό, αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά παύει να σου αρέσει το να αυvανίζεσαι. Μπορείς πάντα, αν θέλεις, να τον βάλεις στο παιχνίδι. Ή μπορεί να το κάνεις μόνη σου και ενώ σκέφτεσαι τον Ίαν Σομερχάλντερ. Ή τον Μάθιου Μακόναχι. Ή τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Ή τον Τζον Σνόου.

7. Το να χρησιμοποιείς σεχ toys δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

Απελευθερώνουν τα χέρια σου. Ειδικά εκείνα τα βράδια που βαριέσαι να κάνεις διάφορα ακροβατικά και προτιμάς απλά να τελειώνεις και να κοιμηθείς. Επίσης σού επιτρέπουν να πειραματιστείς περισσότερο και με διαφορετικούς τρόπους. Αλλά ακόμα και αν δεν διαθέτεις σεχ tοys…

8. Αξίζεις να πειραματιστείς όσο σού αρέσει.

Πέρνα άπειρες ώρες στο σπίτι ανακαλύπτοντας τι είδους χάδια σου αρέσουν. Αφιέρωσε χρόνο, αξίζει. Για τη σεχoυαλικoτητά σου μιλάμε.

Πηγή


Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.

Για αυτό οι άντρες αγαπάνε περισσότερο από τον καθέναν τον αθλητισμό. (Φωτογραφίες)

Τι έμαθε ένας νευροχειρουργός για τη ζωή όταν διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο