in ,

6000 ετών γιατρικό μειώνει τα τριγλυκερίδια και αποτρέπει πολλές ασθένειες!

Έχετε ποτέ ακούσει για το παστέλι; Ο συνδυασμός γλυκιάς γεύσης και θεραπευτικών δυνάμεων είναι σπάνια, αλλά αυτή το φάρμακο είναι το τέλειο παράδειγμα ενός τέτοιου συνδυασμού.

Το παστέλι ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά 6.000 χρόνια πριν, και χρησιμοποιήθηκε στην αρχαία Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή. Μπορείτε να το αποκαλέσετε ως γλύκισμα ή ως φάρμακο, αλλά αυτό το φάρμακο αναφέρεται από τον Όμηρο στην Ιλιάδα. Είναι από τα πιο νόστιμα φάρμακα που θα δοκιμάσετε ποτέ, και το οποίο την ίδια στιγμή, είναι φορτωμένο με ισχυρά θρεπτικά συστατικά.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Το παστέλι αναφέρθηκε στην Ιλιάδα ως τροφή που δινόταν στους στρατιώτες πριν από τις μάχες με σκοπό την ενίσχυση της ενέργειας και της δύναμης τους. Το παστέλι επίσης αναφέρεται σε αρχαία Αιγυπτιακά αρχεία ως ένα φάρμακο που ως επί το πλείστον καταναλώνοταν από τις γυναίκες, επειδή τόνωνε τις ορμόνες τους και προκαλούσε αύξηση της λίμπιντο τους.

Τι είναι το παστέλι; Είναι ένα φάρμακο που κατασκευάζεται από δύο σούπερ-υγιεινά συστατικά – σουσάμι και μέλι.  Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την αρχική συνταγή, και σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε αυτό το υγιεινό και νόστιμο φάρμακο:

Συστατικά:

  • 300g ταχίνι
  • 300g οργανικό μέλι

Προετοιμασία:

Πριν αναμίξετε τα υλικά σε ένα μπολ, συλλέξτε το υγρό από την κορυφή του ταχινιού. Αυτό το υγρό σαν έλαιο, από το ταχίνι, θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε το παστέλι.

Πασπαλίζετε το σουσάμι πάνω από τις μπάλες και τις διατηρείτε στο ψυγείο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικά καρύδια, φουντούκια, φιστίκια και ό, τι άλλους ξηρούς καρπούς σας αρέσουν.

Μερικοί άνθρωποι ψήνουν το παστέλι, αλλά εμείς δεν το συνιστούμε, διότι η θερμότητα μπορεί να καταστρέψει τα θρεπτικά συστατικά.

Το παστέλι μπορεί να καταναλωθεί ως σνακ ή φάρμακο, αλλά δεν πρέπει να τρώτε περισσότερα από 2-3 την ημέρα, διότι κάθε μπάλα είναι φορτωμένη με θερμίδες, έτσι δεν πρέπει να τρώτε πάρα πολλά.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο συστατικών δίνει το άγιο δισκοπότηρο μεταξύ των θρεπτικών συστατικών. Το παστέλι είναι πλούσιο σε:

  • Ψευδάργυρο
  • Σίδερο
  • Φυτικές ίνες
  • Μαγνήσιο
  • Ασβέστιο
  • Χαλκό
  • Βιταμίνες
  • Βιταμίνες του συμπλέγματος Β

Για να γίνω πιο ακριβής – όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα σας!
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το παστέλι επηρεάζει θετικά τη ρύθμιση των λιπιδίων στο αίμα, ιδιαίτερα τη ρύθμιση της αναλογίας μεταξύ των επιπέδων της LDH και της HDL χοληστερόλης.

Το παστέλι επηρεάζει ευεργετικά τον καρδιακό ρυθμό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καλό για την αρρυθμία, την υπέρταση, την ταχυκαρδία  και ρυθμίζει επίσης την κυκλοφορία του αίματος.

Αυτό το αρχαίο φάρμακο θα σας δώσει αρκετή ενέργεια για τη σωματική και πνευματική προσπάθεια, και η μακροχρόνια κατανάλωση του παστελιού θα σας βοηθήσει να μειώσετε το άγχος, την χρόνια κόπωση και την κατάθλιψη. Θα αυξήσει σημαντικά τη λίμπιντο στους άνδρες και στις γυναίκες. Αυτός ο συνδυασμός έχει μια κατευναστική επίδραση σε περιπτώσεις χρόνιου στρες μέσα σε τρεις εβδομάδες τακτικής κατανάλωσης.

Σας συνιστούμε να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή, επειδή πιστεύουμε ότι δεν θα έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα ένα πιο υγιεινό και πιο νόστιμο φάρμακο !

Πηγή

Αν διαβάσετε αυτό το κείμενο ίσως να μην φάτε ποτέ ξανά κοτόπουλο

Πώς να απαλλαγείτε από τις κύστες και τα οζίδια στους μηρούς και στους γλουτούς!