Αποκλείεται να ΜΗΝ δακρύσεις.. Η Συγκλονιστική στιγμή που ένας Σκύλος προσπαθεί να επαναφέρει στη Ζωή τον νεκρό Φίλο του.


Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος προσπαθεί απελπισμένα να επαναφέρει στην ζωή τον νεκρό φίλο του που χτυπήθηκε από αμάξι. Ο λυπημένος σκύλος στέκεται δίπλα στον νεκρό φίλο του χτυπώντας τον με την πατούσα του σε μια προσπάθεια να τον ξυπνήσει. Τον ξύνει, τον σκουντάει και τον γλείφει – μάταια όμως.

Μετά στέκεται πάνω από το πτώμα του και γαβγίζει για να τραβήξει την προσοχή. Σύμφωνα με τον κάτοικο της περιοχής που τράβηξε το βίντεο στο Sunampe, στο βόρειο Περού, οι σκύλοι ήταν αχώριστοι και μπορεί να ήταν και συγγενείς. Τους έβλεπαν συχνά να κυκλοφορούν κοντά σε μια οικοδομή, μέχρι που έγινε το τραγικό δυστύχημα.

Ο σκύλος που επέζησε έμεινε με το πτώμα του φίλου του για μια ώρα προσπαθώντας να το επαναφέρει. Το βίντεο κοινοποιήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, όπου πολλοί θεατές συγκινήθηκαν. Ωστόσο, πολλοί έκριναν αρνητικά αυτόν που τράβηξε σε βίντεο το περιστατικό και δεν βοήθησε τον σκύλο. “Για τον Θεό, αυτός που τράβηξε αυτό το βίντεο είναι απαίσιος. Απλά τράβηξε ένα βίντεο αντί να βοηθήσει τον καημένο τον σκύλο”, γράφει κάποιος.

Credit: dailymail.co.uk

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.