Καλλιτέχνιδα ζητά από τους περαστικούς να την αγγίξουν σε απόκρυφα σημεία.(Βίντεο)


Η ελβετίδα καλλιτέχνιδα Milo Moiré συνελήφθη στο Λονδίνο αφότου εμφανίστηκε στους δρόμους της πόλης, καλώντας τους περαστικούς να την αγγίξουν στα πλέον απόκρυφα σημεία της.

Η προκλητική καλλιτέχνης προχώρησε στην κίνηση αυτή στο πλαίσιο του νέου της project το οποίο τιτλοφορείται «Mirror Box» και παρουσιάστηκε στο Ντίσελντορφ, το Λονδίνο και το Άμστερνταμ.

de1c9c3f7e8ea696f461ed3be2c95838Η νεαρή γυναίκα εμφανιζόταν σε κεντρικούς δρόμους των παραπάνω πόλεων και ζητούσε από τους περαστικούς να αγγίξουν τα απόκρυφα σημεία της.

Μάλιστα, έκρυβε το γυμνό στήθος της και τα γεννητικά της όργανα, πίσω από ένα κουτί που καλυπτόταν με καθρέπτες και είχε οπές οι οποίες οδηγούσαν κατευθείαν στο «ψητό».24d81a4bc070c44b8c55d7a41540dbd6

«Ονομάζομαι Milo Moiré, είμαι performance artist και στέκομαι εδώ για τα δικαιώματα των γυναικών και για την σεξουαλική ισότητα», έλεγε η 33χρονη καλλιτέχνιδα από ένα τηλεβόα.

Ωστόσο, κατά την άφιξή της στην Trafalgar Square στο Λονδίνο, αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες αναγκάζοντάς την να περάσει 24 ώρες σε ένα κελί, ενώ της επέβαλαν και χρηματικό πρόστιμο.

Δείτε το βίντεο της:

Πηγή: dailymail, κείμενο: newsbeast

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.