in ,

Όταν η 21χρονη τράβηξε αυτή την φωτογραφία δεν φανταζόταν ότι μετά από λίγο καιρό θα έχανε τα πάντα

Τον Σεπτέμβριο η 23-χρονη Destiny Mantia και ο άντρας της Corey υποτίθεται ότι θα γιόρταζαν της 7η επέτειο τους. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο σχολείο σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, 15 και 16 χρονών αντίστοιχα. 3 χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν. Το νεαρό ζευγάρι ζούσε έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο.

Facebook/DestinyMantia
fanpage.gr

Ο μικρός τους γιος Son Parker Lee συμπλήρωσε την ευτυχία τους. Το νεαρό ζευγάρι είχε πολλά όνειρα. Έτσι ξεκίνησαν να σχεδιάζουν για το μέλλον τους. Ήθελαν να αγοράσουν ένα σπίτι για την οικογένεια τους. «Ήταν πολύ αστείος και τρυφερός, και βοηθούσε όποιον τον είχε ανάγκη. Μιλούσαμε πάντα ο ένας στον άλλον. Δεν υπήρξε ούτε μία μέρα που δεν ήμασταν μαζί,» είπε η Destiny για τον άντρα της.

Facebook/DestinyMantia
fanpage.gr

Αλλά στις 20 Σεπτεμβρίου του 2014, η καρδιά τους έσπασε σε χίλια κομμάτια. Όλα καταστράφηκαν από μία εντελώς άγνωστη γυναίκα. Ένα χρόνο μετά από αυτήν την απαίσια μέρα, η νεαρή γυναίκα πόσταρε αυτό το μήνυμα στο Facebook για την στιγμή που άλλαξε την ζωή τους για πάντα:

When_the_21-year-old_took_this_F_1736735465
fanpage.gr

«Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο, ήταν σαν όλες τις άλλες ημέρες. Ο Corey Mantia ξύπνησε για να πάει στην δουλειά του. Εγώ και ο Parker μείναμε στο σπίτι και παίζαμε όλη την μέρα. Ο Corey επέστρεψε αργότερα από την δουλειά και ξεκίνησε να παίζει με το μωράκι μας καθώς ετοιμαζόμασταν παράλληλα για ένα ραντεβού αισθητικής. Αυτά τα εξτρά χρήματα ήταν αναγκαία για την οικογένεια μας. Οπότε έφτασε η ώρα που έπρεπε να φύγουμε. Αλλά δεν είχαμε ιδέα τι θα συνέβαινε μετά από μερικά λεπτά. Όλα τα όνειρα που είχαμε να ζήσουμε μία ζωή μαζί θα καταστρεφόντουσαν, δεν θα μπορούσαμε να αγοράσουμε μαζί το σπίτι των ονείρων μας, δεν θα μπορούσαμε να πάμε μαζί το μωράκι μας για το πρώτο του κούρεμα, για την πρώτη μέρα στο σχολείο του, η οικογένεια μας δεν θα μεγάλωνε. Αυτό θα ήταν το τέλος σε όλα αυτά και όχι από επιλογή.

Στον δρόμο για το ραντεβού μας, ο καταπληκτικός μου άντρας που οδηγούσε, το μονάκριβο μωράκι μας που ακόμα θήλαζα και το είχα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να βλέπει το παιδικό Mickey Mouse Club house, και εγώ, χτυπηθήκαμε μετωπικά με υπερβολική ταχύτητα από έναν μεθυσμένο οδηγό. Αυτή είναι και η στιγμή που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από το μυαλό μου. Αυτή η εγωιστική πράξη του συγκεκριμένου ανθρώπου που πίστευε ότι όλα είναι μια χαρά και ότι μπορούσε να οδηγήσει έτσι όπως ήταν, στέρησε την ζωή από το 15 μηνών μωράκι μου που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Προκάλεσε επίσης το ακαριαίο πέταγμα μας έξω από το αυτοκίνητο εξαιτίας του οποίου ο άντρας μου έχασε την μάχη με την ζωή 24 ώρες μετά. Κατέστρεψε μία ολόκληρη οικογένεια.

Μία εγωιστική πράξη να οδηγείς πιωμένος με μετέτρεψε σε χήρα και μητέρα ενός αγγέλου στην ηλικία των 21. Μου προκάλεσε ατελείωτους εφιάλτες με τα νέα από διάφορες έρευνες που δημοσιεύθηκαν όπως η αυτοψία του μωρού μου, που μου στάλθηκε στο σπίτι και πολλές ανακατασκευασμένες εικόνες. Πολλά από εκείνα που μία 21χρονη δεν θα έπρεπε να δει ποτέ στην ζωή της. Εκείνη η γυναίκα τερμάτισε τα όνειρα μας και προκάλεσε τόσο πόνο που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι υπήρχε.

Η μέρα εκείνη που η Destiny ήταν σύζυγος και μητέρα μαζί, πέθανε εξίσου. Έπρεπε όμως να βρω τον εαυτό μου. Ποτέ μου δεν ήξερα την δύναμη που κρύβω. Νομίζω ότι μπόρεσα να βρω την δύναμη μέσα από τις προσευχές και την υποστήριξη των φίλων μου και της οικογένειας μου αλλά και από μία απίστευτη ομάδα από χήρες που με έκαναν να νιώθω ότι είναι φυσιολογικό να νιώθω όπως νιώθω

Αυτός ο πόνος και η δυστυχία θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν κάποιος συγκρατούσε αυτή την γυναίκα να πάρει το αυτοκίνητο της και να οδηγήσει. Μπορείς να σώσεις την ζωή κάποιου ανθρώπου έτσι. Μην επιτρέπετε σε φίλους και συγγενείς να πίνουν και να οδηγούν. Να είστε υπέρμαχοι αυτής της πράξης! Σταθείτε πλάι μου σε αυτό! Ας το σταματήσουμε επιτέλους! Ένα είναι πάρα πολλά. «ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ !»

Facebook/DestinyMantia
fanpage.gr

Αυτή η απελπισμένη παράκληση από την μητέρα και χήρα μοιράστηκε ήδη 60,000 φορές.Η γενναία Destiny προσπαθεί να ζήσει την ζωή της όσο καλύτερα γίνεται χωρίς να έχει στο πλευρό της τα δύο πιο σημαντικά άτομα της ζωής της. Έτσι η κάθε μέρα της είναι γεμάτη με πόνο.

Facebook/DestinyMantia
fanpage.gr

Η μεθυσμένη γυναίκα δεν επιβίωσε επίσης από το ατύχημα. Η οικογένεια της αυτουργού δε επικοινώνησε ποτέ με την Destiny. «Εύχομαι να είχαν απολογηθεί για όλο αυτό», είπε η Destiny.»Ήταν σε μία δεξίωση γάμου, όπου θέλω να πιστεύω ότι ήταν περισσότερα από 100 άτομα εκεί που θα μπορούσαν να την σταματήσουν εκείνη την νύχτα.

Facebook/DestinyMantia
fanpage.gr

Βοηθήστε την νεαρή γυναίκα να διαδώσει αυτό το σημαντικό μήνυμα και ελπίζουμε να διασφαλιστεί ότι πολλοί θα σκέφτονται εκείνο που κατέστρεψε την οικογένεια της πριν τολμήσουν να οδηγήσουν μεθυσμένοι.

Ένας νεαρός άνδρας χάνει 100 kg και η διαφορά του πριν / μετά είναι απίστευτη. WoW!

Με μερικούς ανθρώπους έχουμε μια περίεργη τηλεπάθεια