in

Χιόνισε βαριά στο Τόκιο μετά από καιρό και ο κόσμος φτιάχνει εκπληκτικές δημιουργίες

Το κέντρο του Τόκιο είδε πολύ χιόνι μετά από χρόνια αυτή τη Δευτέρα, προκαλώντας χάος στις μετακινήσεις σε όλη την πόλη. Κάποια αυτοκίνητα είχαν γλιστρήσει και εγκαταληφθεί στους δρόμους, τα τρένα σταμάτησαν και οι άνθρωποι έμειναν στο αεροδρόμιο, καθώς ακυρώθηκαν 250 διεθνείς πτήσεις.

«Δεν έχει χιονίσει στο Τόκιο εδώ και τέσσερα χρόνια,»είπε η Γιουκιμούρα, κάτοικος του Τόκιο, της οποίας το όνομα σημαίνει «Χιονισμένο χωριό» στα Ιαπωνικά. «Πριν από τέσσερα χρόνια είχαμε ακόμη βαρύτερες χιονοπτώσεις και ήμασταν προετοιμασμένοι πολύ λιγότερο. Αυτή τη φορά όλοι γνώριζαν τι ερχόταν εκτός από μένα, προφανώς. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, όμως! »

Τι πρέπει να κάνετε ενόψει μιας τέτοιας κατάστασης; Να φτιάξετε χιονάνθρωπους φυσικά! Αλλά περιμένετε, πριν πάρετε ένα καρότο, μερικά βότσαλα και μερικά ξύλα για να βάλετε ως χέρια, θυμηθείτε, ότι εδώ πρόκειται για την Ιαπωνία. Ο χιονάνθρωπος με τις τρεις χιονόμπαλες, δεν μετράει εδώ. Η Γιουκιμούρα εξηγεί την ιστορία πίσω από τον Ιαπωνικό χιονάνθρωπο. «Το όνομα για τον χιονάνθρωπο είναι Γιούκι Νταρούμα. Αυτό δεν σημαίνει χιονάνθρωπος, αλλά χιονισμένος Νταρούμα», είπε. «Ο Νταρούμα προέρχεται από την κούκλα Νταρούμα, η οποία βασίζεται στον Μποντιντάρμα, έναν βουδιστή μοναχό.

Φαίνεται ότι τα ιαπωνικά γλυπτά από χιόνι είναι πολύ πιο προχωρημένα από ό, τι στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Τι άλλο θα περιμένατε από την χώρα που παράγει μερικά από τα πιο όμορφα και δημιουργικά έργα τέχνης και καινοτομίες στον κόσμο; Το Τόκιο είναι γεμάτο με γλυπτά από χιόνι που θα σας χαρίσουν ένα χαμόγελο και θα σας κάνουν να κρύψετε, με τρόπο, την μύτη καρότου που θα χρησιμοποιούσατε για να φτιάξετε τον δικό σας χιονάνθρωπο. Μοιράζονται στο Twitter μέσω του trending hashtag # 雪 だ る ま !

Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε μερικά από τα καλύτερα παραδείγματα αυτών των έργων τέχνης!

lucyco73
keith.tanabe
chiiiiiko1980
Moffs_06
M0RNING_CHILD
mokomoko_2015
project_eevee
mokomoko_2015
marolien2
ph.long_
tontonton2017
kimishin
hiromasanasuno
aokage_cos
aokage_cos
3shinobu24
A_lucky16g
minori.lm
kiyoyuki2445
chibi_hamvv
tekutekuman
kiyoyuki2445
naooo3_house
tottie1129

actionclutch
shu_roy_roy
Taku691
LetoOrge
gnnx_
inamorimiyuu
QCCOQ
platinumya_official
coupannu
w_yocchi
tontonton2017
wild_kaz
rikiya_ohashi
344zamura
tanukeidr

 

Μοιάζει με ένα σάπιο ξύλινο Κορμό … Όμως, με μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει κάτι εκπληκτικό!

Μη φοβάσαι όσους γελούν, κερνούν κι ανοίγουν τις καρδιές τους