in

Χειρουργεί τη γυναίκα από την πρώτη μέρα του γάμου: Δείτε πως είναι το σώμα της σήμερα

Ο Phillip και η Άννα παντρεύτηκαν και ξεκίνησαν την οικογένειά τους. Ο Φίλιπ συχνά εξέφραζε το ενδιαφέρον του στο να της κάνει χειρουργική επέμβαση, αλλά αρχικά δεν ήθελε η ίδια.

Εκείνο το διάστημα, η Άννα γέννησε το δεύτερο γιο τους το 2005. Συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει την αίσθηση της αυτο-ομορφιάς και δεν ήταν ευχαριστημένη με την κοιλιά της μετά το μωρό.

Η Άννα βοηθούσε τον Phillip στην πρακτική του που πραγματοποιούσε στο Μαϊάμι και συχνά έβλεπε γυναίκες της δεκαετίας του ’60 να περπατούν έξω από το γραφείο του συζύγου της με όμορφα σώματα.

Τελικά, η Άννα αποφάσισε ότι ήθελε να αισθανθεί καλύτερα με τον εαυτό της. Έτσι, ξεκινώντας στα τριάντα της χρόνια, ο Phillip ξεκίνησε τον «επανασχεδιασμό» στη σύζυγό του.

Τα τελευταία 11 χρόνια, ο μετασχηματισμός της Άννας περιελάμβανε επέκταση μαστού, λιποαναρρόφηση, βελτιώσεις στον πισινό, Botox και πολλά άλλα. Είναι περήφανος για τον εαυτό του και για ότι πρόσφερε στην Άννα, ενώ επίσης λατρεύει τα αποτελέσματα.

Τώρα, όταν οι πελάτες του Phillip έρχονται για πλαστική επέμβαση, τους λέει ότι η σύζυγός του είναι το δικό του μοντέλο!

Πηγή: viralman.gr

Αυτά είναι τα 13 πράγματα που ορίζουν τη γυφτιά

Λιάγκας: Η Μενεγάκη ήταν συμμαθήτριά μου στο δημοτικό και η ωραιότερη της τάξης