in

Φίλες απ’το νηπιαγωγείο: Η σπάνια φωτογραφία της Εβελίνας Παπούλια μαζί με τη Tζένη Μπαλατσινού 45 χρόνια πριν

Τζένη Μπαλατσινού: H γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να ευχηθεί στην Εβελίνα Παπούλια. Ο λόγος που το έκανε δεν ήταν άλλος από τα γενέθλια της διάσημης ηθοποιού. Μάλιστα, ο τρόπος που επέλεξε η Ελληνίδα παρουσιάστρια να ευχηθεί στην Εβελίνα ήταν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Tζένη Μπαλατσινού: Τι έμαθαν οι followers της γνωστής παρουσιάστριας από την ανάρτησή της στο Instagram

Η ίδια προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram. Εκεί που διαθέτει και προσωπικό λογαριασμό, τον οποίο διαχειρίζεται η ίδια. Έτσι, οι διαδικτυακοί της φίλοι της Τζένης έμαθαν κάτι που πιθανότατα δεν γνώριζαν. Έμαθαν ότι οι δυο τους είναι φίλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Δηλαδή, πως είναι φίλες από την εποχή που ήταν συμμαθήτριες στην ίδια τάξη του νηπιαγωγείου. Η φωτογραφία μάζεψε πάρα πολλά like στο Instagram, με τους περισσότερους φίλους της Τζένης Μπαλατσινού να σχολιάζουν ότι καμία από τις δύο δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από τότε.

Tζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία από το νηπιαγωγείο που ανάρτησε η Ελληνίδα παρουσιάστρια, με την Εβελίνα Παπούλια στο Instagram

Tζένη Μπαλατσινού: Η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία που ανάρτησε η διάσημη παρουσιάστρια στο Instagram

«Συμμαθήτριες από το νηπιαγωγείο. Παίζαμε μόνο ποδόσφαιρο στα διαλείμματα και είχαμε πάντα ματωμένα γόνατα… Στις Απόκριες λέγαμε να βάλουμε και καμιά φούστα… Χρόνια πολλά αγριοκάτσικό μου!!»

Πηγή

Προσθέστε αυτά τα τρία υλικά στο σαμπουάν σας και πείτε αντίο στην τριχόπτωση

Αυτά είναι τα 13 πράγματα που ορίζουν τη γυφτιά