in

Υιοθετημένος σκύλος δεν μπορεί να σταματήσει να αγκαλιάζει την γυναίκα που τον έσωσε

Η Κάιλα Φίλουν είναι φοιτήτρια και, επίσης, πηγαίνει εθελοντικά βόλτες τα σκυλιά ενός καταφυγίου ζώων της Φιλαδέλφεια. Τότε είδε για πρώτη φορά τον Ρας, ένα πίτμπουλ, με το οποίο ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση. «Ήρθε ως αδέσποτο και ήταν χτυπημένος. Του έλειπε τρίχωμα από την ουρά και τα αφτιά. Ήταν, επίσης, τρομερά αδύνατος. Απλά καθόταν εκεί ήρεμα και με κοιτούσε. Τότε σκέφτηκα πως πρέπει να τον πάρω τώρα», αναφέρει η 20χρονη.

Η Φίλουν ήξερε πως έπρεπε να δράσει γρήγορα. Πρόσφατα, το καταφύγιο ζώων έκανε ευθανασία σε 15 σκυλιά. «Κάθε σκύλος είχε την πιθανότητα να θανατωθεί, ιδιαίτερα εκείνα που ήταν πιο άρρωστα και ο Ρας ήταν σίγουρα ένα από αυτά», αναφέρει η ίδια. Έτσι, την επόμενη μέρα πήγε στο καταφύγιο για να φροντίσει τα χαρτιά της υιοθεσίας.

«Ένα βράδυ καθόμουν στην καρέκλα, έκανα τις εργασίες μου και προσπάθησε να βρει τρόπους να με αγκαλιάσει», δήλωσε η κοπέλα. Ο φίλος της έβγαλε την φωτογραφία και την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έγινε διάσημη.

«Είναι σκύλος της αγάπης, πραγματικά», συμπληρώνει και ελπίζει πως η φωτογραφία θα εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να υιοθετήσουν σκυλιά από καταφύγια ζώων.

Όταν η Κάιλα Φίλουν εργάστηκε ως εθελόντρια σε ένα καταφύγιο ζώων και είδε πρώτη φορά τον Ρας, το πίτμπουλ…

Facebook

Ήξερε πως θα είναι μαζί. «Ήρθε ως αδέσποτο και ήταν χτυπημένος».

Facebook

Του έλειπε τρίχωμα από την ουρά και τα αφτιά. Ήταν επίσης τρομερά αδύνατος.

Facebook

«Απλά καθόταν εκεί ήρεμα και με κοιτούσε. Τότε σκέφτηκα πως πρέπει να τον πάρω τώρα».

Facebook

Η Φίλουν ήξερε πως έπρεπε να δράσει γρήγορα. Πρόσφατα το καταφύγιο ζώων έκανε ευθανασία σε 15 σκυλιά.

Facebook

«Κάθε σκύλος είχε την πιθανότητα να θανατωθεί, ιδιαίτερα εκείνα που ήταν πιο άρρωστα και ο Ρας ήταν σίγουρα ένα από αυτά».

Facebook

Τη στιγμή που η κοπέλα πήρε τον Ρας στο σπίτι, ήξερε πως είναι «ο τέλειος σκύλος».

Facebook

Το τετράποδο δεν σταμάτησε να την αγκαλιάζει και να της κάνει χάδια.

Facebook

«Ένα βράδυ καθόμουν στην καρέκλα, έκανα τις εργασίες μου και προσπάθησε να βρει τρόπους…

Facebook

«..να με αγκαλιάσει». Ο φίλος της έβγαλε την φωτογραφία και την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έγινε διάσημη.

Facebook

«Είναι σκύλος της αγάπης, πραγματικά», συμπληρώνει και ελπίζει πως η φωτογραφία θα εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να υιοθετήσουν σκυλιά.

Facebook

Facebook thedodo

Ο διάσημος κανίβαλος της Σκωτίας που κρυβόταν σε σπηλιά με την πολυπληθή οικογένειά του. Λέγεται ότι σκότωσαν και έφαγαν περισσότερους από 1000 ανθρώπους

13 πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν έχετε κακή διάθεση.