in ,

«Τραγωδία» σε χωριό της Θεσσαλίας από την αποκάλυψη νεαρού ότι είναι χορτοφάγος

Αναδημοσίευση σατιρικού κειμένου από: tovatraxi.com

Στο πένθος έχει βυθιστεί ένα χωριό της Θεσσαλίας, μετά την πρόσφατη αποκάλυψη ενός νεαρού ότι είναι χορτοφάγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν ένας 25χρονος νεαρός, ο οποίος είχε πάει να επισκεφθεί την οικογένεια του για τις γιορτές, την ώρα του φαγητού ξαφνικά αρνήθηκε να φάει το κρέας που είχε ετοιμάσει η μητέρα του, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι είναι χορτοφάγος.

«Επικράτησε πανδαιμόνιο» λέει ένας συγγενής του νεαρού που βρισκόταν στο τραπέζι. Η μητέρα του χτυπούσε το χέρι της στο στήθος φωνάζοντας «τι κακό ήταν αυτό που μας βρήκε χριστουγεννιάτικα», ο πατέρας του δακρυσμένος είχε μείνει ακίνητος με απλανές βλέμμα, μια θεία χτυπούσε το κεφάλι της στον τοίχο. Η γιαγιά σηκώθηκε και άρχισε να ψέλνει Τη Υπερμάχω αλλά έχει αλτσχάιμερ, το κάνει συχνά.»

Η είδηση μέσα σε λίγα λεπτά έκανε το γύρο του χωριού ενώ λίγο αργότερα έκανε και δεύτερο για όσους δεν είχαν ενημερωθεί με τον πρώτο. Κάποιοι κάτοικοι μάλιστα άκουγαν για πρώτη φορά τη λέξη, όπως πολλοί ηλικιωμένοι στο καφενείο. «Χορτουφάγους; Τρώει χόρτα δηλαδή; Βουσκάει;» είπε χαρακτηριστικά ένας παππούς, ενώ όταν του εξήγησαν άρχισε να κουνάει οργισμένος τη μαγκούρα του, φωνάζοντας ότι μόνο στην κατοχή έτρωγαν χόρτα γιατί δεν υπήρχε κρέας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο σπίτι έχει μεταβεί και ο παπάς του χωριού κουβαλώντας τον έξτρα λαρτζ σταυρό που βγάζει μόνο στον Επιτάφιο.

Όπως λένε οι γείτονες της οικογένειας, ο νεαρός δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. «Και τα σουβλάκια του έτρωγ’, και γουρ’νοπούλα κι απόλα. Κανείς δεν είχε φανταστεί οτι θα γίν’ απ’αυτούς τους βετζιτέριαν.»

«Τι θα απογίνουν τώρα τούτοι οι άμοιροι. Πάνω που συνήλθαν από κείνου του Ποκεμον Γκόου που έπ’ζε του καλοκαιρ’ και σκιαζόντουσαν τα ζωντανά, τώρα τους βρήκε άλλου κακό, μεγαλύτερου».

Πηγή

13χρονος έχτισε αυτό το μικροσκοπικό σπίτι, με μόλις 1.500€.

Μωρό κοάλα κρατάει τη μαμά του που κάνει εγχείρηση [εικόνες]