in ,

Το φρουτοποτό για πιο υγιή μάτια! Κατάλληλο για την πρόληψη πολλών οφθαλμικών παθήσεων!!!

Αυτό το φίλτρο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καταναλώσετε φρούτα και λαχανικά. Η τακτική κατανάλωση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσει την όραση σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με το χυμό.

Συστατικά:

-2 κλωνάρια σέλινο (περιέχει καροτενοειδή προβιταμίνη Α)

-1 καρότο (περιέχει καροτενοειδή προβιταμίνη Α)

-1 πορτοκαλί πιπεριά (βιταμίνη C) .

-2 πορτοκάλια (βιταμίνη C)

-1 παντζάρι (περιέχει λουτεΐνη και ζεαξανθίνη)

-Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φρούτα, μέλι ή λάδι καρύδας για να γίνει πιο νόστιμο το μείγμα.

Περισσότερα Tips για υγιή μάτια

-Αποτρέψτε την επιδείνωση της όρασης και οφθαλμικές παθήσεις με αυτό το ποτό

-Τα μούρα είναι πραγματική σούπερ τροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Ορισμένα είδη μούρων, όπως βατόμουρα και μούρα Goji βελτιώνουν επίσης όραση.

-Εάν έχετε προβλήματα με τα μάτια σας, όπως θολή όραση ή αδυναμία στο να επικεντρωθείτε, τότε τα βατόμουρα μπορούν να βοηθήσουν.

*Οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα όρασης μπορεί να εμφανίσουν βελτίωση της όρασης με την κατανάλωση Goji μούρα . Oφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε β-καροτένιο που περιέχουν αυτά τα μούρα. *Επίσης Το Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) γενικά, αναζωογονεί και δίνει ενέργεια σε ολόκληρο τον οργανισμό. Κάποιοι πιστεύουν ότι το Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) είναι το μυστικό της μακροζωίας.

Φυτά χρήσιμα για τα μάτια και την όραση

-Δενδρολίβανο – ένα φυτό που χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα.

Το δεντρολίβανο περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά που μπορούν να βοηθήσουν στο να επιβραδύνουν την ανάπτυξη του καταρράκτη.

Πιείτε τσάι δεντρολίβανο, ανακατεύουμε με βάλσαμο λεμονιού. Πίνετε τουλάχιστον ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι την ημέρα.

-Κουρκουμάς – έχει υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών, ιδιαίτερα οι βιταμίνες Α, C και Ε *Επιπλέον η προσθήκη κουρκουμά σε μία υγιεινή διατροφή ή η λήψη συμπληρώματος που εμπεριέχει τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα κουρκουμά σε κάψουλα θα σας προστατέψει από ενδεχόμενο πολλαπλασιασμό καρκινικών κυττάρων και από την άνοια του Αλτσχάιμερ.

Ο καρκίνος του προστάτη είναι μία από τις πιο διαδεδομένες μορφές καρκίνου με πάνω από 250,000 περιπτώσεις που καταγράφονται ετησίως μόνο στις ΗΠΑ.

Κάθε φυσικό συστατικό που στοχεύει στον περιορισμό των καρκινικών κυττάρων του προστάτη μπορεί να προσφέρει μία σημαντική θεραπεία σε σχέση με τις άλλες παθητικές μεθόδους, όπως η ακτινοβολία, η χειρουργική επέμβαση ή η χημειοθεραπεία.

Για τη διεξαγωγή της μελέτης, οι ερευνητές στέρησαν από τα καρκινικά κύτταρα ορμόνες με την παρουσία, αλλά και την απουσία κουρκουμά σε φυσιολογικές δόσεις.

*Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο κουρκουμάς μπλόκαρε τους δύο γενετικούς υποδοχείς που είναι απαραίτητοι για την εξάπλωση του καρκίνου του προστάτη.

* Επιμέλεια :Μαρία Κρεμμύδα

Νότα αισιοδοξίας από πνευμονολόγο του «Σωτηρία»: «Νομίζω ότι έχει σταματήσει η αλυσίδα της μετάδοσης»

Τούρκος δώρισε ιατρικό εξοπλισμό €300.000 στο ΕΣΥ μέσω της Εκκλησίας της Ελλάδος