in ,

Το Σούπερ Γιοτ των 130 Μέτρων με τα 8 Δωμάτια Καλεσμένων και την πιο Απίστευτη Σουίτα που έχετε δε ποτέ!

Έχοντας μοναδικό σχεδιασμό, πολλαπλές κινηματογραφικές αίθουσες, και VIP κατάστρωμα, αυτό το τεράστιο σούπερ γιοτ θα ήταν ιδανικό για μια κατασκοπευτική θρίλερ ταινία

Με όνομα Epiphany, που σημαίνει θεοφάνεια, το νέο σχέδιο του Βρετανού σχεδιαστή Andy Waugh ξεχωρίζει χάρη στις στυλιστικές του γραμμές και τα μη συμβατικά του καταστρώματα, που του προσδίδουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Με μήκος 130 μέτρων, αυτό το πλωτό παλάτι θα ήταν το μεγαλύτερο σούπερ γιοτ, αν κατασκευαζόταν σήμερα.

11312

4480Ο σχεδιαστής έχει προνοήσει για ένα ιδιωτικό κατάστρωμα για τον ιδιοκτήτη, που θα μπορεί να ταξιδεύει με στυλ σε μέρη όπως η Καραϊβική ή η Μεσόγειος.

Το κατάστρωμα του ιδιοκτήτη διαθέτει τζακούζι και έχει τη δυνατότητα να μετακινείται η οροφή. Το ίδιο κατάστρωμα έχει τη δυνατότητα για ένα ιδιωτικό σινεμά και αρκετό χώρο για επαγγελματικές συναντήσεις για προσωπικό.

Η γέφυρα βρίσκεται στο πιο ψηλό κατάστρωμα του σκάφους, προσφέροντας πανοραμική θέα.

Κάτω από το κατάστρωμα του ιδιοκτήτη, βρίσκεται ένα VIP κατάστρωμα με 4 υπερπολυτελείς καμπίνες, και η κάθε μία έχει ιδιωτικό μπαλκόνι, σινεμά, αίθουσα διασκέδασης, σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και σπα.

3506

2789Το κυρίως κατάστρωμα έχει πισίνα, χώρο για ηλιοθεραπεία που μετατρέπεται σε ελικοδρόμιο, δύο πρόσθετες VIP καμπίνες, και 8 καμπίνες καλεσμένων.

Στο κάτω κατάστρωμα υπάρχει κινηματογράφος, καμπίνες για προσωπικό 40 ατόμων, μαγειρεία και πολλά άλλα.

Ο Waugh δήλωσε: ‘Το Epiphany έχει μια μοναδική σιλουέτα εμπνευσμένη από την απλοποίηση της μορφής του γιοτ και έχει δωθεί έμφαση στις έντονες γραμμές. Το Epiphany έργο χρησιμοποιεί το ελάχιστο των στυλιστικών γραμμών και δομών, δημιουργώντας ένα δραματικό και κομψό αποτέλεσμα.”

Το κόστους του γιοτ δεν αποκαλύφθηκε, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ανάθεση σε κάποιο ναυπηγείο. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε ένα άλλο γιοτ, το Veloce 140, που πρόσφατα κυκλοφόρησε στην αγορά. Μοιραστείτε αυτό το ενδιαφέρον άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: dailymail.co.uk

Έχετε μαγνητάκια στο ψυγείο; ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσετε αυτό…

Μάνα, σημαίνει αγάπη: Η μητέρα δεν προδίδει, δεν εγκαταλείπει, αγαπάει μόνο