in

Το Πρόσωπό του κάηκε ολοσχερώς και ντρεπόταν να βγει από το σπίτι. Μεγάλη αλλαγή μετά την πλαστική εγχείρηση!

Ένας άντρας ο οποίος ζούσε σαν ερημίτης εξαιτίας σοβαρών εγκαυμάτων τα οποία απέκτησε όταν ήταν μωρό λέει ότι πλέον δεν φοβάται να μιλήσει στην οικογένεια και τους φίλους του μετά την μεταμόσχευση προσώπου. Ο 20χρονος Dilmrod από το Τατζικιστάν δέχτηκε άπειρες προσφορές για βοήθεια όταν μοιράστηκε την ιστορία του σε ένα ρωσικό ριάλιτι στην νοτιοδυτική πόλη Krasnodar Krai.

Πλέον, έχοντας κάνει μια επέμβαση 13 ωρών κατά την οποία ένα κομμάτι 27 επί 30 εκατοστών από το στομάχι του μεταμοσχεύθηκε στο πρόσωπο του, θέλει να επιστρέψει σπίτι του και να παντρευτεί.

3440

4351

5296Ο Dilmond είπε ότι ήταν πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα και ότι πλέον δεν ντρέπεται όταν κάνει κλήση στο Skype με την οικογένεια και τους φίλους του στο Τατζικιστάν. Ο Sergey Bogdanov, ο χειρούργος του Dilmrod, είπε ότι επέλεξε μια πιο ανοιχτόμυαλη λύση για να δώσει στην επέμβαση τις μέγιστες πιθανότητες επιτυχίας.

“Θα είχαμε κάνει μια τυπική επέμβαση όπου κάθε ουλή καλύπτεται με ένα κομμάτι δέρματος, αλλά επιλέξαμε κάτι πιο δύσκολο, μια πιο ανοιχτόμυαλη απόφαση.” Ο Bogdanov και η ομάδα του χρησιμοποίησαν ένα μεγάλο κομμάτι δέρματος από το στομάχι στου Dilmrod και κάλυψαν ολόκληρο το πρόσωπο του.

Μετά την επιτυχημένη επέμβαση, οι γιατροί είπαν ότι ήταν πολύ αισιόδοξοι ότι ο Dilmrod θα δει σημαντική βελτίωση στην ποιότητα ζωής του. Επίσης, πρόσθεσαν ότι η πιθανότητα για μετεγχειρητικές επιπλοκές είναι μικρή καθώς το μόσχευμα προέρχεται από το δέρμα του ίδιου του ασθενούς.6264

7238

Credit: dailymail.co.uk

Ανέκδοτο: Ένας άνεργος μηχανικός σκέφθηκε να ανοίξει μια κλινική για να βγάζει λεφτά

“Καλλιέργησε τη μνήμη σου και θα ζήσεις χίλιες ζωές” Γράμμα του Ουμπέρτο Έκο στον εγγονό του