in

Τον απέρριψε η κόρη ενός πλούσιου επειδή ήταν φτωχός. Όταν την ξαναβρήκε 10 χρόνια αργότερα…

Ο καθένας αναζητά διαφορετικά πράγματα σε έναν πιθανό σύντροφο. Κάποιοι ψάχνουν έναν άνθρωπο που να τους κάνει να γελάνε. Άλλοι ψάχνουν κάποιον που να τους φέρεται ευγενικά. Ενώ μερικοί θέλουν απλά έναν σύντροφο που να τους καταλαβαίνει πραγματικά. Όμως το να διαλέξεις έναν σύντροφο βάση των χρημάτων που βγάζει… δεν ακούγεται σαν πραγματική αγάπη σε εμάς.

Η ιστορία αυτή κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και πολλά χρόνια. Πρωταγωνιστής της είναι ένα φτωχό αγόρι το οποίο κάνει πρόταση γάμου στον έρωτα της ζωής του. Δυστυχώς για αυτόν, η κοπέλα ενδιαφέρεται να παντρευτεί μόνο κάποιον που μπορεί να της παρέχει μια πλούσια και πολυτελή ζωή. Το τέλος όμως της ιστορίας αυτής δεν είναι αυτό που περιμένει κανείς. Είναι πραγματικά ένα τέλος έκπληξη που αξίζει να διαβάσουν όλοι!

Ένα φτωχό αγόρι ήταν ερωτευμένο με την κόρη ενός πλούσιου άνδρα.

Sunset Proposal
Sunset Proposal

Μια ημέρα, το αγόρι αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου. Όμως η απάντηση που πήρε ήταν η εξής, «Ο μηνιαίος μισθός σου ισοδυναμεί με τα καθημερινά μου έξοδα. Πως μπορώ να μπλέξω μαζί σου;»

Συνέχισε λέγοντας, «Πως μπόρεσες να σκεφτείς κάτι τέτοιο; Δεν θα μπορούσα ποτέ να σε αγαπήσω, για αυτό ξέχασε με και αρραβωνιάσου κάποια άλλη της τάξης σου.»

Όμως για κάποιο λόγο το αγόρι δε μπόρεσε να την ξεχάσει τόσο εύκολα.

Blurred the Shopping Mall background
Blurred the Shopping Mall background

Περίπου 10 χρόνια αργότερα, σκόνταψε ο ένας πάνω στον άλλο σε ένα πολυκατάστημα.

Αυτή χωρίς να χάσει λεπτό του είπε, «Δεν το πιστεύω! Εσύ; Πως είσαι; Πλέον είμαι παντρεμένη και ξέρεις πόσο χρήματα βγάζει ο σύζυγός μου; 14.000€ το μήνα! Μπορείς να το ανταγωνιστείς αυτό; Και είναι επίσης πολύ έξυπνος.»

man in suit on a black background
man in suit on a black background

Τα μάτια του άντρα γέμισαν δάκρυα ακούγοντας αυτές τις λέξεις να βγαίνουν από το στόμα της γυναίκας για την οποία νοιαζόταν όλα αυτά τα χρόνια.

Λεπτά αργότερα, ο σύζυγός της εμφανίστηκε. Όμως πριν η γυναίκα προλάβει να πει κουβέντα, ο σύζυγός της είδε τον άντρα και είπε, «Κύριε, εδώ είσαστε! Και βλέπω πως γνωρίσατε ήδη την γυναίκα μου!»

Έπειτα γύρισε στη γυναικά του και της είπε, «Αυτός ο κύριος είναι το αφεντικό μου, που τρέχει το πρότζεκτ των 90 εκατομμυρίων στο οποίο δουλεύω!»

«Και αν θέλεις να μάθεις κάτι περίεργο για αυτόν, κάποτε αγαπούσε μια δεσποινίδα όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει την καρδιά της. Αυτός είναι ο λόγος που παρέμεινε ανύπαντρος μέχρι τώρα.»

Και συνέχιζε λέγοντας, «Πόσο τυχερή θα ήταν αυτή η γυναίκα αν είχε παντρευτεί τον άντρα που βλέπεις αυτή τη στιγμή;»

Η γυναίκα τον κοίταξε σοκαρισμένη αλλά δεν μπορούσε να πει λέξη.

Τελικά, η ζωή είναι πολύ μικρή και είναι σαν καθρέπτης. Μπορείς να δεις μόνο όσα αντικατοπτρίζει. Για αυτό μην είστε τόσο αλαζόνες ή υπερήφανοι κοιτάζοντας αφ΄ υψηλού τους άλλους λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή.. Τα πράγματα αλλάζουν με τον καιρό. Μην υποτιμάτε κανέναν, γιατί ο καθένας έχει μια διαφορετική ιστορία!

Πηγή: www.diaforetiko.gr

Το Θαύμα Της Μητέρας Φύσης: 82χρονος Ξαναβρίσκει Τη Χαμένη Του Βέρα «Φορεμένη» Σε Ένα Καρότο Στον Κήπο Του!

Σαμιαμίδι: Το καλό στοιχειό του παλιού Ελληνικού σπιτιού