in

Τι κοιτάζουν οι άντρες πάνω σου για να σε θεωρήσουν seχy

Όχι, δεν είναι μόνο το σtήθoς και τα ζουμερά oπiσθiα…

Οι άντρες παρατηρούμε πολύ διαφορετικά πράγματα από όσο νομίζετε. Αν έχετε ωραίο και πλούσιο στήθος αλλά δεν μπορούμε να συζητήσουμε δυο λέξεις, όχι μόνο δεν θα το θεωρήσουμε σeχι αλλά θα φύγουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Τι κοιτάζουμε λοιπόν;

Το βλέμμα

Μια γυναίκα που είναι πραγματικά σeχy δεν χρειάζεται παρά ένα βλέμμα της για να το αποδείξει. Ούτε να γδυθεί χρειάζεται, ούτε τίποτα. Μόνο ένα κοίταγμα φτάνει για να πούμε ότι «ναι ρε φίλε. Αυτή είναι γυναίκα».

Το περπάτημα

Δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει μια γυναίκα σαν… τραμουντάνα για να τραβήξει τα αντρικά βλέμματα. Όπως δεν είναι και σωστό να περπατάει σαν τον Καραγούνη πριν εκτελέσει φάουλ. Το τόσο-όσο είναι προκλητικό και όμορφο και σίγουρα θα μας κερδίσει.

Θέλεις να κόψεις το κάπνισμα και δεν μπορείς; Τώρα σου έχουμε την λύση…Μάθε περισσότερα!
Ο αέρας της

Αυτό είναι ένα περίεργο στοιχείο που μερικές γυναίκες είτε το έχετε, είτε όχι. Όσο όμορφη και να είναι μια κοπέλα, ακόμη και μοντέλο της Victoria’s Secret, αν δεν αποπνέει τον σeχy αέρα δεν θα την δούμε ποτέ ερωτικά.

Το χαμόγελο

Το ομορφότερο πράγμα σε μια γυναίκα δεν είναι οι καμπύλες της αλλά το χαμόγελο. Ένας άντρας μπορεί να ερωτευτεί στο δευτερόλεπτο από το χαμόγελο μιας γυναίκας. Δεν έχει σημασία η εμφάνισή της αλλά το χαμόγελο. Ξέρετε πόσοι και πόσοι έχουν χάσει την λαλιά τους από ένα χαμόγελο; Ουουουου…

Η περιποίηση

Τα νύχια κορίτσια. Το μάτι θα πάει εκεί από μόνο του και να ξέρετε πως αν δούμε όμορφα νύχια κάνουμε συνειρμούς. Τα μαλακά χέρια, τα καλοχτενισμένα μαλλιά. Γενικά ό,τι μαρτυρά περιποίηση μας αρέσει και το αποζητούμε σε μια σeχy γυναίκα!

Μοιράζεται δύο φωτογραφίες με 47 χρόνια διαφορά. Τότε που ήταν παιδί και τώρα που η μητέρα του έχει άνοια.

Αν ήσουν ζώο, ποιο θα ήσουν, ανάλογα με το ζώδιο σου;