in

Τι Αποκαλύπτει ο Τρόπος που Σφίγγετε τη Γροθιά σας για την Προσωπικότητά σας!

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι που η προσωπικότητά μας έχει συνδεθεί άμεσα με μέρη του σώματός μας. Το κυριότερο από αυτά φαίνεται να είναι τα χέρια μας. Συχνά, δείχνουν πολλά πράγματα για τις ζωές μας και τον τρόπο που αντιδράμε σε διάφορα ερεθίσματα, τις επιλογές που κάνουμε και τη συμπεριφορά μας συνολικά.

Ένα συνηθισμένο και απλό παράδειγμα είναι πως συχνά συγκρίνουμε τους αριστερόχειρες με τους δεξιόχειρες. Οι αριστερόχειρες φαίνεται να είναι καλύτεροι καλλιτέχνες και νευριάζουν ή φοβούνται πιο εύκολα από τους δεξιόχειρες.

Παρομοίως, στη χειρομαντία, οι γραμμές του χεριού δείχνουν χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, του χαρακτήρα μας και της μοίρας μας.

Ένας άλλο τρόπος που μπορούμε να αναλύσουμε την προσωπικότητά μας, είναι κοιτάζοντας τη γροθιά μας. Εξετάζοντας το πως σφίγγουμε τα χέρια μας και το πού βάζουμε τα δάχτυλά μας, μπορούμε να καθορίσουμε ορισμένες πτυχές της προσωπικότητάς μας.

Κάντε το τεστ! Εσείς τι τύπος είστε; 1, 2, ή 3;

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αντιληφθούμε στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Αυτό που “προδίδει” τα χαρακτηριστικά μας περισσότερο από όλα είναι το σώμα μας. Οι εκφράσεις, οι χειρονομίες ακόμα και ο τρόπος που σφίγγουμε τη γροθιά μας αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα μας. Δείτε λοιπόν σε ποια κατηγορία ανήκετε σύμφωνα με την εικόνα.

1. Αλτρουιστής

Έχετε την τάση να βοηθάτε τους ανθρώπους, ακόμη και αν αυτό φέρνει κάποια ταλαιπωρία σε σας. Προσπαθείτε συνεχώς να αποκτάτε νέες γνώσεις και εμπειρίες. Είστε εξαιρετικά ενεργητικοί και λίγο ανυπόμονοι. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως είστε περιπετειώδεις και ατρόμητοι, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως συχνά αισθάνεστε νευρικότητα, και νιώθετε την ανάγκη να σας προστατέψουν και να σας βοηθήσουν. Αναζητάτε συνεχώς την αναγνώριση και την αποδοχή από τους άλλους, ίσως επειδή πέφτετε συχνά θύματα της καλοσύνης σας. Όμως δεν θέλετε ποτέ να πάψετε να υπερασπίζεστε τους ανθρώπους και να βοηθάτε στις δύσκολες στιγμές τους. Αυτό όμως που πρέπει να κάνετε είναι να είστε περισσότερο προσεκτικοί στην επιλογή των ατόμων που αποφασίζετε να βοηθήσετε.

2. Δημιουργική προσωπικότητα

Είστε εξωστρεφείς και σας αρέσει να βρίσκεστε με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Οι φίλοι σας αγαπούν για την ειλικρίνειά σας και το κοφτερό μυαλό. Έχετε αυτοπεποίθηση και μια ισχυρή αίσθηση της αυτοεκτίμησης. Είστε επιμελείς και άμεσοι, κάτι που σας κάνει ιδανικούς διαμεσολαβητές στις προσωπικές σας σχέσεις και εξαιρετικούς ηγέτες σε επιχειρήσεις. Ωστόσο, ο φόβος της αποτυχίας συχνά σας σταματά από τη λήψη τολμηρών αποφάσεων. Χρειάζεστε συχνά την έγκριση και τον έπαινο των άλλων. Να θυμάστε πως δεν χρειάζεστε τους άλλους να σας υπενθυμίζουν την αξία σας.

3. Γοητεία

Είστε πνευματώδεις και εύγλωττοι, αλλά ταυτόχρονα ντροπαλοί. Γι’ αυτό αυτές οι ιδιότητες δεν μπορούν να εκδηλωθούν πλήρως ή από την αρχή. Εξαιτίας αυτού, πολλοί άνθρωποι σας θεωρούν λιγομίλητους, αντικοινωνικούς και απρόθυμους να επικοινωνήσουν. Είστε έξυπνοι και σχολαστικοί και μερικές φορές απαιτείτε πάρα πολλά από τον εαυτό σας, κάτι που σας προκαλεί μια συνεχή και υπερβολική ανησυχία. Είστε ένα άτομο με όραμα και να προσπαθείτε τίποτα να μην διαταράσσει την εσωτερική αρμονία σας. Κοντά στους ανθρώπους σας νιώθετε πάντα πολύ οικεία. Μερικές φορές νιώθετε αφόρητα λυπημένοι και μόνο στην ιδέα πως δεν θα μπορέσετε να δημιουργήσετε σχέσεις ή να συμμετέχετε σε μία ομάδα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να καταπολεμήσετε τη φυσική συστολή που νιώθετε, και έτσι θα κάνετε τους ανθρώπους να θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Δασκάλα ρώτησε την 6η Δημοτικού: “Ποιο όργανο του σώματος μπορεί να γίνει 10 φορές Μεγαλύτερο;”

7 Πράγματα που είναι συνηθισμένα στην Αμερική και όχι σε άλλες χώρες