in

Αυτά είναι τα 7 Λάθη ομορφιάς που προσέχουν οι άντρες!

Ποιος σου είπε οτι δεν θα προσέξουν κάτι; Ειδικά αν είναι τα πρώτα ραντεβού πίστεψέ προσέχουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, μετά το χάνουν λίγο!

Δες τι πρέπει να προσέχεις για να μη καταλήξει το ραντεβού σε Τιτανικό!

Το άρωμα σου

Λένε πως γυναίκα χωρίς άρωμα είναι σα να μη φοράει ρούχα! Όμως και εσύ μη το παρακάνεις!Έλα όμως που το παράκανες και ο καψερός κοντεύει να λιποθυμήσει. Μην ξεχνάς το χρυσό κανόνα: ψεκάζεις μέχρι τρεις φορές ένα άρωμα eau de perfum και μέχρι τέσσερις φορές ένα eau de toilette.

Μπλεγμένος στα μαλλιά σου

Θέλει ο άνθρωπος να χαϊδέψει τα μαλλιά σου και ψάχνει τρόπο για να μην κολλήσει και το χέρι του πάνω στα μαλλιά σου! Αφού ψεκάστηκες με όσο περισσότερο σπρέι μαλλιών μπόρεσες. Προσπάθησε να μείνεις απλή στο χτένισμά σου και θυμήσου πως θα τον ξετρελάνεις με τα απλά πιασμένα αλλά φρεσκολουσμένα μαλλιά σου.

Το προϊόν αυτο-μαυρίσματος σε πρόδωσε

Ήθελες να σε δει με το καυτό σου μίνι και μαυρισμένα πόδια μέσα στο χειμώνα. Η μόνη λύση που σκέφτηκες ήταν το self tan, το οποίο αλλού έβαψε, αλλού ήταν πορτοκαλί κι αλλού ξεβαμμένο! Πως να μην ξενερώσει.

Οι βλεφαρίδες που φορείς, του έμειναν στην μύτη

Ήθελες να τον κάνει να κολλήσει στο βλέμμα σου. Και το κατάφερες αφού οι ψεύτικες βλεφαρίδες που τοποθέτησες, δεν κόλλησαν σωστά και του έμειναν στο χέρι ή στο μαξιλάρι. Προτίμησε μια ενισχυμένη αδιάβροχη μάσκαρα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Το κραγιόν του άφησε… σημάδι

Θέλει ο καλός σου να σε πνίξει στα φιλιά και το προσπαθεί, πραγματικά. Έλα όμως που το κραγιόν που επέλεξες, ειδικά εκείνο το κατακόκκινο, κόλλησε στα χειλάκια του και δείχνει σαν τον κλόουν. Το ίδιο ισχύει και με εκείνο το λιπ γκλος με την άσχημη γεύση που κολλάει χειρότερα κι από τσίχλα.

Η αλογοουρά του έμεινε στο χέρι

Όπως και να το κάνεις, ένας άντρας επιθυμεί απλότητα. Μπορείς να προσθέτεις αξεσουάρ στην τσάντα ή τα ρούχα σου αλλά το να προσθέτεις μαλλί (εξτένσιον, τρέσα) χωρίς να τον προειδοποιήσεις, μπορεί να κάνει και τους δύο σας να αισθανθείτε άβολα την στιγμή που εκείνος πάνω στο πάθος, θα μείνει με το πρόσθετο μαλλί στο χέρι.

Η αποτρίχωση άργησε μια μέρα

Εν όψει του ραντεβού σου μαζί του αλλά χωρίς να έχεις αρκετό χρόνο, έκανες ένα πρόχειρο ξύρισμα στα πόδια σου.

Δυστυχώς δεν έβλεπες καλά και το αποτέλεσμα ήταν περίεργο! Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς ξυράφι με καλή λεπίδα ή να προτιμήσεις μια πιο σίγουρη μέθοδο αποτρίχωσης.

youweekly.gr

Αν έχεις καστανά μάτια αυτό είναι το βάψιμο που πρέπει να το δοκιμάσεις!

Πώς θα τον κάνεις δικό σου σύμφωνα με το ζώδιο του;