in

Τα 5 πιο Ψηλά παιδιά παγκοσμίως. Δεν έχουν πιάσει ακόμα τα 18έτη και είναι ήδη γίγαντες!

Κάθε άτομο έχει ένα φυσικό χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει από τα άλλα. Ορισμένοι έχουν μπλε μάτια, κίτρινο δέρμα και άλλοι έχουν κόκκινα μαλλιά? Πρόκειται για στοιχεία που τα καθιστούν το κάθε άτομο διαφορετικό και αυθεντικό.

Ωστόσο, τα ανθρώπινα όντα που θα δείτε στη συνέχεια, κυριολεκτικά ξεχωρίζουν από το πλήθος αβίαστα, λόγω του μεγάλου τους ύψους. Αυτά είναι τα top 5 παιδιά σε όλο τον κόσμο:

1. Marvadene Anderson

Αυτό το κορίτσι γεννήθηκε στην Τζαμάικα και το ύψος του ήταν πάντα μεγαλύτερο από το μέσο όρο, 14 ετών είχε μετρηθεί στα 2,10 μέτρα ύψος. Παρά το πείραγμα που λαμβάνει στο δρόμο, βλέπει πάντα τα πράγματα με αισιοδοξία; Κατ ‘επανάληψη έχει δηλώσει πως δεν θα μπορεί να βρει ένα φίλο « Όταν θα φτάσει στο αποκορύφωμά το ύψος της », αλλά δεν την νοιάζει, θέλει κάποιον που να την εκτιμά μόνο. 

2. Elisany Silva da Cruz

Elisany ήταν 14 όταν έγινε διάσημος στην πατρίδα του τη Βραζιλία, για τη μέτρηση 2,08 μέτρα ύψος. Ήταν ενθαρρύνονται να δοκιμάσει την τύχη του στη μοντελοποίηση και τώρα αφιερώνει τον εαυτό του σε αυτή τη δραστηριότητα. Έχουμε κάνει πολύ καλά! Το ύψος του οφείλεται σε έναν όγκο στον εγκέφαλο, που ευτυχώς δεν προκάλεσε άλλα προβλήματα.

Παρά το γεγονός ότι μόλις 17 χρόνια, σήμερα είναι παντρεμένος με την Francinaldo Carvalho da Silva, 22, ο οποίος μόλις μετριέται 1,63 μέτρα. Είναι σταθερό και πρόθυμοι να έχουν ένα παιδί γάμο.

3. Malee Duangdee

Γι ‘αυτό Ταϊλάνδης, το ύψος δεν ήταν ποτέ μια πηγή θλίψης και απογοήτευσης και με ύψος 2,10 μ ζει ευτυχισμένη και πλήρης.Malee έχει έναν όγκο του εγκεφάλου πατώντας σε ένα νεύρο και προκαλεί υπερβολική ανάπτυξη.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να την αφαίρεση του όγκου και κάθε τρεις μήνες πρέπει να πάρει μια ένεση που κοστίζει το ισοδύναμο των $ 2.400.

4. Broc Brown

Πρόκειται για ένα 15 – ετών – παλιά από το Μίσιγκαν, Ηνωμένες Πολιτείες? από το μεγάλο υψόμετρο παιδί του ήταν αξιοσημείωτη και σήμερα είναι πάνω από 2,34 μέτρα. Με κάθε χρόνο που περνάει, σύμφωνα με τους γιατρούς, μεγαλώνει 15 εκατοστά . Broc επηρεάζεται από το σύνδρομο Sotos, περισσότερο γνωστή ως εγκεφαλική γιγαντισμό, αυτός ανιχνεύθηκε στα 5 ετών? Επίσης, έχει διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας.

Γέννηση του έδωσε πολλές πιθανότητες να επιβιώσει, επειδή είναι στην καρδιά παραμόρφωση, καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης και μόνο ένα νεφρό. Όλα τα ρούχα και τα παπούτσια της την εντολή να κάνει με εμφανή ύψος του.

Η μαμά του λέει ότι « η καρδιά του είναι τόσο μεγάλο όσο το σώμα του .»

5. Karan Singh

Πόσο χρονών μπορώ να σας εκτιμούν; Όχι, όχι 12, έχει μόλις πέντε χρόνια και 1,70 ύψος, αν και δεν αποτελεί έκπληξη, επειδή η μητέρα του μετρά 2,20 μέτρα ύψος, μπορείτε να φανταστείτε τι λείπει για να αυξηθεί; Karan, ο οποίος κατάγεται από Meerut, την Ινδία, αγαπά να παίξει με τους φίλους του και κατηγοριοποιούνται ως « το πιο χαρούμενο » ομάδα.

Yamir και Nahal τους καλύτερους φίλους σας. Πράγματι, έχουν την ίδια ηλικία .

Επιπλέον, είναι η αγάπη μου για θείες της να είναι ένα καλά συμπεριφέρθηκε παιδί. Μερικά είναι εκφοβίζονται από το μέγεθός του, αλλά έχει μάθει να μην δώσουν προσοχή σε κουτσομπολιά.

Αυτό που έχουν κοινό είναι ότι όλοι αυτοί οι νέοι κάτω των 18 ετών και είναι ήδη κάποιες πραγματικοί γίγαντες, άλλα έχουν μια τεράστια επιθυμία να πάρει μπροστά, να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που η ζωή παρουσιάζει τους και πάνω απ ‘όλα, ζουν στο έπακρο! Ποιος είναι η γνώμη σας το πιο εκπληκτικό από τη λίστα;

Εμμηνόπαυση: Η διατροφή που φρενάρει τις εξάψεις και αδυνατiζει – Αποτελεσματική όσο η ορμονοθεραπεία

10 Παράξενες ιστορίες Ανθρώπων που τους χτύπησε κεραυνός