in

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να γίνουν εγκληματίες λέει νέα έρευνα του FBI

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι ο γεγονός πως επίσημα στοιχεία του FBI θέλουν τους εγκληματίες να έχουν κατηγοριοποιηθεί βάσει… ζωδίου. Το γεγονός αυτό οδήγησε σε μερικά άκρως ενδιαφέροντα αποτελέσματα, καθώς οι ειδικοί αναλυτές έχουν καταφέρει να συνδέσουν τα ζώδια με τη φύση των εγκλημάτων που οι εκπρόσωποι αυτών είναι πιθανότερο να διαπράξουν.

Με άλλα λόγια, η τάση μας στο έγκλημα μοιάζει να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ημέρα που γεννηθήκαμε!

Ποιοι είναι οι πιο αδίστακτοι φονιάδες του ζωδιακού, ποιοι οι αμετανόητοι ψεύτες και ποιο κλέβουν ακόμα και τον διπλανό τους με απίστευτη ευκολία;

Ώρα να μάθεις την αλήθεια. Στη λίστα που ακολουθεί θα βρεις πρώτα τα λιγότερο «εγκληματικά» ζώδια με τον αρχηγό του εγκλήματος να σας περιμένει (στη γωνία) τελευταίος…

No 12: Δίδυμοι

Το πιο «άκακο» ζώδιο. Οι συλληφθέντες αυτού του ζωδίου συνήθως καταλήγουν στα χέρια της αστυνομίας λόγω εγκλημάτων –οικονομικής κυρίως- απάτης. Δρουν αναίμακτα και σπανίως θα προσπαθήσουν να βλάψουν κάποιον σωματικά.

No 11: Υδροχόος

Και οι Υδροχόοι ειδικεύονται σε θέματα απάτης, ενώ τις περισσότερες φορές διαπράττουν εγκλήματα στοχεύοντας στην εκδίκηση. Οι περισσότεροι χάκερς που συλλαμβάνονται ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.

No 10: Λέων

Τα Λιοντάρια -ως γνωστοί νάρκισσοι- δεν θα το σκεφτούν δεύτερη φορά πριν εγκληματήσουν για να αποκτήσουν φήμη και αναγνώριση. Οι δολοπλοκίες τους θα είναι grande, καθώς τα μικροαδικήματα δεν είναι του στυλ τους. Ή το κάνεις το έγκλημα ή δεν το κάνεις…

No 9: Σκορπιός

Ο Σκορπιός χάνει την ψυχραιμία του σε χρόνο dt. Φημίζεται για τις σαδιστικές του τάσεις, ενώ συχνά προχωρά στο έγκλημα και μάλιστα φροντίζει να… ταλαιπωρήσει πολύ το θύμα του πριν ξεμπερδέψει μια για πάντα μαζί του. Ο Σκορπιός φέρει τον τίτλο του πιο σαδιστικού ζωδίου.

No 8: Ιχθύες

Τα ψάρια ανήκουν κι αυτά στους ευέξαπτους του ζωδιακού, ωστόσο ελάχιστοι δολοφόνοι ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο. Αντιθέτως, τον Ιχθύ θα τον βρεις να «κολυμπά» όπου υπάρχει ναρκωτική ουσία.

No 7: Ζυγός

Κυκλοφορούν βαρύτατα οπλισμένοι και θεωρούνται οι πιο επικίνδυνοι από τα ζώδια του Αέρα. Διεφθαρμένοι και με… πλούσιο ποινικό μητρώο δεν τους λες και «καλά παιδιά».

No6: Παρθένος

Αν και οι περισσότεροι Παρθένα κυκλοφορούν βαριά οπλισμένοι, ειδικεύονται κυρίως σε διαρρήξεις ή ηλεκτρονικές παραβιάσεις. Ένας χάκερ, αν δεν είναι Υδροχόος, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου.

No 5: Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως λατρεύει το οργανωμένο έγκλημα πάσης φύσης γι’ αυτό και οι καταδίκες του ποικίλλουν. Στο ποινικό του μητρώο θα βρεις λίγο απ’ όλα. Δεν θα διστάσει να σκοτώσει προς επίτευξη του στόχου του.

No 4: Κριός

Οι Κριοί είναι οι λεγόμενοι «επαγγελματίες» εγκληματίες. Συχνά, το έγκλημα δεν είναι τίποτα περισσότερο γι’ αυτούς από μια απλή δουλειά για την οποία πληρώνονται. Κυκλοφορούν σχεδόν πάντα οπλισμένοι.

No 3: Τοξότης

Το πιο δύσκολο ζώδιο για να συλλάβει κανείς. Οι εγκληματίες που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη ταλαιπωρούν πολύ τις Αρχές μέχρι να     καταλήξουν στη φυλακή, ενώ θεωρούνται οι μεγαλύτεροι κλέφτες! Δύσκολα, πάντως, θα βλάψουν το θύμα τους αν δεν κινδυνεύσουν και οι ίδιοι.

No 2: Ταύρος

Σε αντίθεση με τους Τοξότες, οι Ταύροι συλλαμβάνονται σχεδόν αμέσως. Αλλά η ζημιά έχει γίνει. Συνήθως δρουν χωρίς συνεργούς και ειδικεύονται στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Θεωρούνται πάρα πολύ επικίνδυνοι κυρίως λόγω του ότι χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους.

No 1: Καρκίνος

Οι χειρότεροι όλων. Το πιο αιμοβόρο πλάσμα του ζωδιακού δεν είναι άλλο από τον ευαίσθητο (;) Καρκίνο. Στο ζώδιο αυτό ανήκουν οι πιο αδίστακτοι δολοφόνοι όλων των εποχών αλλά και το μεγαλύτερο ποσοστό εκείνων που έφτασαν στο έγκλημα πάθους. Είναι τρομερά βίαιοι, ενώ οι περισσότεροι φροντίζουν πάντα να αφήσουν κι ένα σημάδι στο σώμα του θύματός τους ως «σφραγίδα».

Οι περισσότεροι εγκληματίες, μάλιστα, ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου…

Πηγή

«Στην επόμενη τριετία ενδέχεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει πεθάνει» κατέθεσε η ιατροδικαστής

Οι γυναίκες «φεύγουν» πριν χωρίσουν!