in

Τα ροζ φλαμίνγκο επιστρέφουν και φέτος το καλοκαίρι και θα χωράνε έως 6 άτομα

Και πριν καλά καλά ξανοίξει ο καιρός, έκαναν εμφάνιση τα πρώτα… φλαμίνγκο!

Φουσκωτά φυσικά. Η μόνη διαφορά είναι ότι φέτος τα πρώτα που άρχισαν να κυκλοφορούν είναι τεραστίων διαστάσεων!

Ηταν 2015 όταν η Τέιλορ Σουίφτ πόσταρε μια φωτογραφία της από μια πισίνα πάνω σε έναν φουσκωτό κύκνο. Ούτε η ίδια φανταζόταν τότε ότι η φωτογραφία της αυτή θα αποτελούσε την αφορμή να γεμίσουν όλες οι θάλασσες του κόσμου με φουσκωτά φλαμίνγκο, κύκνους και μονόκερους.

Η μόδα φυσικά έφθασε και στην Ελλάδα, όπου το περασμένο καλοκαίρι έγινε κανονική… απόβαση φουσκωτών ροζ φλαμίνγκο!

Το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν, οι θάλασσες θα γεμίσουν όχι μόνο με τα περσινά ροζ φλαμίνγκο αλλά και με άλλα, το κύριο χαρακτηριστικό των οποίων είναι ότι είναι… τεράστια!

Ναι! Ηδη στους ιστοτόπους του εξωτερικού άρχισαν να διαφημίζονται τα ανανεωμένα mega-φλαμίνγκο, μονόκεροι και παγώνια τα οποία χωρούν όχι μόνο ένα το πολύ δυο άτομα όπως αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα, αλλά έως και έξι άτομα! Οι διαστάσεις τους είναι 3 μέτρα μήκος επί 3 μέτρα πλάτος!

Ο ιστότοπος που τα πουλά, το Sam’s Club, αντί 149,98 δολαρίων τα χαρακτηρίζει, μάλιστα, «ιδιωτικά φουσκωτά νησιά».

Τα τεράστια φουσκωτά παιχνίδια έρχονται με τις… ανέσεις τους, αφού ως πιο εξελιγμένη έκδοση των προηγουμένων έχουν αναπαυτικές θέσεις αλλά και θέσεις για τα ποτά για να απολαύσει κανείς τον ήλιο και τη θάλασσα με κάθε κομφόρ.

Τα νέα φουσκωτά παιχνίδια δύσκολα χωρούν πάντως σε πισίνες και έτσι όσοι τα αγοράσουν θα αναγκαστούν να τα… ρίξουν στη θάλασσα.

Βέβαια, το μεγάλο μέγεθος των φουσκωτών παιχνιδιών έχει και τα μειονεκτήματά του, καθώς χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να φουσκώσουν.

iefimerida.gr

Η δίαιτα της λεπτίνης… Η θαυματουργή δίαιτα της Έλενας Παπαρίζου που έχει γίνει μόδα

Η Hyundai φέρνει την επανάσταση στο παρκάρισμα (Βίντεο)