in

Τα λάθη που κάνουν οι άντρες και μετά τρώνε …κέρατο!!

Οι κάλτσες την ώρα του $εξ, η ρουτίνα και η βιασύνη είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που κάνουν τις γυναίκες να απατούν, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση.

Η ιστοσελίδα Victoria Milan πραγματοποίησε μια δημοσκόπηση στα μέλη της. Οι 4.000 γυναίκες που συμμετείχαν έπρεπε να απαντήσουν γιατί απατούν το σύντροφό τους.

Τα σημαντικότερα «φάουλ» ήταν τα παρακάτω:

1. Η αγένεια: Οι άνδρες που τραβούν τα σκεπάσματα μετά το $εξ, φοράνε κάλτσες κατά τη διάρκεια ή κοιτάζουν το κινητό τους πριν και μετά φάνηκε πως απογοητεύουν και απωθούν τις γυναίκες. Απάντησαν πως νιώθουν παραμελημένες και πως οι άνδρες δεν κάνουν καμία προσπάθεια.

2. Ο ναρκισσισμός: Αρκετές γυναίκες δήλωσαν πως οι άνδρες που εστιάζουν μόνο στις δικές τους ανάγκες χωρίς να δίνουν σημασία στη σύντροφό τους τις προκαλούν να μην μείνουν πιστές.

3. Οι βρωμοκουβέντες: Σε πολλές γυναίκες δεν αρέσουν οι άνδρες που μιλούν άσχημα την ώρα του $εξ, καθώς τις κάνουν να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ταινία ποpvό και όχι στην πραγματική ζωή.

4. Η έλλειψη φαντασίας και αυθορμητισμού: Η ρουτίνα στο $εξ δεν αφήνει χώρο για το πάθos.

5. Τα σύντομα πpoκαταρκτικά: Πρόκειται ίσως για το σημαντικότερο λάθος των ανδρών. Έχει αποδειχθεί από έρευνες ότι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτάσουν στην κορύφωση και οι γυναίκες εκνευρίζονται όταν οι άνδρες το αγνοούν.

Η τρομακτικότερη νεροτσουλήθρα του κόσμου – Νιώθεις σαν να πέφτεις από το Empire State (Video)

5 πράγματα που λένε οι χειριστικοί άνθρωποι για να μας χειραγωγήσουν και να μας κάνουν ότι θέλουν.