in

Τα καλύτερα μεθύσια τα κάνεις με σφηνάκια κι έναν Αιγόκερω για παρέα

Σε κάθε παρέα υπάρχει αυτός ο φίλος/αυτή η φίλη που οργανώνει τα πάντα και γενικώς βάζει την τάξη. Ο ίδιος/η ωστόσο είναι κι αυτός/ή που ξεσαλώνει στα μπαράκια. Για τους άλλους μπορεί να είναι ψυχρός/ή και σνομπ, όσοι όμως τον/τη γνωρίζουν καλά, το διαψεύδουν τρανά.

Δεν είναι μυστικό ότι οι Αιγόκεροι είναι μια ειδική περίπτωση. Ή που θα τους λατρέψεις ή που θα τους μισήσεις. Δεν υπάρχει μέση λύση.

Παρόλα αυτά δεν πιστεύω να θεωρείτε ότι αν εγώ τους μισούσα, θα αφιέρωνα ολόκληρο άρθρο σε αυτούς, έτσι; Προφανώς και τους θεωρώ απλά απίστευτους κι αναντικατάστατους. Οι Αιγόκεροι είναι οι φίλοι που ενώ πηγαίνουν πάντα με τη λογική και τη μεθοδικότητα και περνιούνται για ξενέρωτοι, όταν θέλησεις να βγεις μαζί τους για ποτό, θα σου προσφέρουν μία αξέχαστη νύχτα και θα σε γυρίσουν σώο κι αβλαβή σπίτι σου.

Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τους λόγους που ένας Αιγόκερως είναι η καλύτερη παρέα για ποτό:

#1 Ακούει κάθε μεθυσμένο σου παραλήρημα

Σε πονάει ακόμα το άκυρο που σου έριξε το κόλλημά σου; Δεν μπορείς να ξεχάσεις με τίποτα τον/την πρώην σου; Θες να βρίσεις τον καθηγητή που σε έκοψε για 10η φορά; Απλά στα σκάνε τα feelings για την κοινωνία που ζούμε; Με έναν Αιγόκερω δίπλα σου, μπορείς να πιεις όσο θέλεις και να βγάλεις τα εσώψυχα σου χωρίς να φοβάσαι αν θα σε κατακρίνει.

Λόγω του ότι είναι απαισιόδοξος από τη φύση του, λατρεύει να ακούει κάτι τέτοιες ιστορίες. Σε καμία περίπτωση δε σου λέω ότι του αρέσει να σε βλέπει μέσα στη μιζέρια, απλά νιώθει καλά εκείνη την ώρα γιατί μπορεί να ταυτιστεί απόλυτα με την κατάστασή σου. Για μία φορά δεν είναι ο μόνος που βλέπει το ποτήρι μισοάδειο.

2. Κάτα βάθος, είναι μεγάλο party animal

Μην ξεγελιέσαι από την πειθαρχημένη και υπεύθυνη εικόνα που δείχνει ένας Αιγόκερως προς τα έξω. Προφανώς και είναι τόσο σοβαρός όσο δείχνει ωστόσο, ξέρει ότι η δουλειά είναι δουλειά και η διασκέδαση είναι διασκέδαση. Στην αρχή θα δείχνει επιφυλακτικός γι’ αυτό που πρόκειται να ακουλοθήσει και θα στο παίζει ψιλο-δύσκολος, όμως αποκλείεται να μείνει στο ένα ποτό.

Με το που εμφανιστούν τα πρώτα σφηνάκια, δε θα σταματήσει όλο το βράδυ. Φέρτε υποβρύχια, φέρτε όλα τα ποτά, καίω τα λεφτά μου που λένε. Μπορεί να χρειάζεται μια σχετική προθέρμανση μέχρι να νιώσει άνετα να γίνει το επίκεντρο της προσοχής, αλλά με το που πάρει μπροστά, ετοιμάσου να δεις από χορό πάνω στις μπάρες μέχρι αγκαλιές και φιλιά με τον μπάρμπαν.

3. Στις δύσκολες στιγμές στο μπάνιο, είναι εκεί για εσένα

Τι εννοώ με αυτό; Ακριβώς επειδή πιστεύει ότι οι πράξεις μετρούν περισσότερο από τα λόγια, παίρνει πολύ σοβαρά τη φιλία σας και θα στο αποδείξει με κάθε τρόπο. Θα είναι αυτός/ή που θα σε βοηθήσει την ώρα που εσύ βγάζεις τα σωθικά σου στις τουαλέτες, αυτός/ή που θα σου κάνει αέρα μπας και συνέλθεις λίγο, αυτός/ή που θα σου φτιάξει καφέ ή ακόμα κι αυτός/ή που θα σε τρέχει στο νοσοκομείο για ορό.

Δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψει και πόσο μάλλον σε τέτοια τραγική κατάσταση. Για εκείνες τις ώρες, θα είναι ο πιστός σου υπηρέτης που θα μείνει δίπλα σου μέχρι να ισιώσεις!

4. Mόνο πάνω από το πτώμα του, θα στείλεις μεθυσμένο μήνυμα σε πρώην

ΠΟΣΟ ΦΙΛΟΣ ΑΠΛΑ!

Σε έχει δει τόσο στα καλύτερα όσο και στα χειρότερα σου, με τον/την εν λόγω πρώην. Συνεπώς, δεν πρόκειται να κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα, παίρνοντας μέρος στα πισωγυρίσματά σου. Καθώς μάλιστα ανήκει στα ζώδια της γης, είναι πολύ προσγειωμένος και λογικός, κάτι που τον κάνει τον ιδανικό φίλο να στηριχτείς πάνω του κάτι τέτοιες ώρες.

Γι’ αυτό δεν υπάρχει πιθανότητα να στείλεις το γνωστό – σε όλους μας – «Μου λείπεις», «Σε σκέφτομαι», «Θέλω να σε δω». Όσο περνάει από το χέρι του δηλαδή, δε θα επιτρέψει κάτι τέτοιο. Μην παραξενευτείς αν σου πάρει το κινητό για το υπόλοιπο της βραδιάς.

5. Ξέρει τα όριά του (και τα δικά σου)

Είναι λογικός, ακόμα κι όταν είναι μεθυσμένος. Παρόλο που του αρέσει πολύ να είναι η ψυχή του πάρτι, δε θέλει με τίποτα να βγει “off” και να τον κουβαλάς όλο το βράδυ. Σταματάει την στιγμή που ξέρει ότι από εκεί κι έπειτα δεν έχει γυρισμό, αφού δε θα μπορεί να ελέγξει άλλο τον εαυτό του. Επιπλέον, ξέρει πότε να αποτρέψει και εσένα από το να πιεις εκείνο το τελευταίο σφηνάκι, γιατί μεταξύ μας τώρα… δε θα είναι το τελευταίο.

Αν θες λοιπόν να βγεις και να ξεχαστείς, ο πρώτος αριθμός που θα καλέσεις είναι του Αιγόκερου φίλου σου. Μπορείς να στηρίζεσαι πάνω του ότι θα περάσεις τέλεια, χωρίς την επόμενη μέρα να χτυπάς το κεφάλι σου

Καλή διασκέδαση και χρόνια πολλά στα Αιγοκεράκια!

[neopolis.gr]

10 ελληνικές λέξεις που κάνουν μεγάλη «καριέρα» στο εξωτερικό και δεν το γνωρίζαμε.

Γνωρίζεις τι κρύβεται πίσω από τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας! Δεν το είχατε σκεφτεί?