in

Τα γεροντάκια που δεν θέλουν να χωρίσουν: Η φωτογραφία που συγκίνησε το Διαδίκτυο

Γραφειοκρατικοί λόγοι τους ανάγκασαν να ζήσουν χωριστά

Μία πολύ συγκινητική φωτογραφία έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο Facebook. Δείχνει δύο ηλικιωμένους. να αποχαιρετούν ο ένας τον άλλο και ανέβηκε στο Διαδίκτυο από την εγγονή τους.

Η 29χρονη αποφάσισε να κοινοποιήσει το στιγμιότυπο και να αποκαλύψει την ιστορία πίσω από το κλικ.

Ο Wolf και η Anita Gottschalk από το Surrey της Βρετανίας είναι παντρεμένοι για 62 χρόνια και δεν είχαν χωρίσει ποτέ στη ζωή τους. Κι όμως εδώ και 8 μήνες έχουν αναγκαστεί να ζουν χώρια. Ο λόγος; Ζουν σε διαφορετικά γηροκομεία, γιατί το σύστημα στη Βρετανία, λόγω διαφόρων γραφειοκρατικών κωλυμάτων, δεν αφήνει τον σύζυγο να μπει στο ίδιο μέρος με τη γυναίκα του.

Κάθε δύο μέρες κάποιο μέλος της οικογένειας, συνήθως η εγγονή τους Ashley Bartyik που ανέβασε και τη φωτογραφία, πηγαίνει τον έναν στον άλλο σε μία διαδρομή που διαρκεί σχεδόν 40 λεπτά.

Κάθε φορά όταν είναι να χωριστούν, κλαίνε. Αυτό ακριβώς που αποτυπώνει η φωτογραφία που ανέβηκε στο Facebook!

Ο στόχος της ανάρτησής της ήταν να να τη δει η τοπική κοινότητα και να βρεθεί τρόπος οι δυο τους να ζήσουν ξανά μαζί. Αυτό που δεν φανταζόταν η 29χρονη ήταν ότι το ποστ θα γινόταν viral και είδηση σε όλο τον κόσμο με χιλιάδες κοινοποιήσεις και μηνύματα συμπαράστασης.klama2

Αυτές είναι οι 9 διαφορές που έχει ένα αφεντικό από έναν ηγέτη στον χώρο εργασία σας.

3 τρόποι να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια στο χώρο σας & να προσελκύσετε ευτυχία!