in

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες κάνουν καλύτερο κρεβάτι;

Για τους έφηβους, είναι το νέο, αυτό για το οποίο άκουγαν να μιλούν οι φίλοι τους, αλλά δεν είχαν ζήσει. Για τους 20άρηδες, η περίοδος της αναζήτησης του ιδανικού, για τους 70άρηδες, κάτι που εξακολουθούν να απολαμβάνουν. Σε ποια ηλικία είναι όμως καλύτερο κρεβάτι;

Σύμφωνα με την Τρέισι Κοξ, σε κάθε δεκαετία, υπάρχουν τα καλά και τα άσχημα και κυρίως, ο τρόπος να αντιμετωπιστεί η «κακή» πλευρά της σεχουαλiκής δραστηριότητας, όπως αναλύει σε άρθρο της στην Daily Mail.

Πώς είναι το κρεβάτι σε κάθε ηλικία, σύμφωνα με την σεχολόγο Τρέισι Κοξ:

sex_age660Στο τέλος της εφηβείας

Υπέρ: Είναι όλα πρωτόγνωρα, οι ορμόνες κάνουν… πάρτι και όλα βιώνονται με ένταση και ενθουσιασμό.

Κατά: Πολλές γυναίκες αισθάνονται απογοητευμένες από την πρώτη τους φορά, εξαιτίας των μεγάλων προσδοκιών που έχουν εξαιτίας του περίγυρού τους.

Στα 20
Υπέρ: Κάποιος που δεν έχει σχέση απολαμβάνει την προσμονή και το καινούριο που προσφέρει ένας νέος παρτενέρ. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις των τυχερών, που έχουν βρει στο πρόσωπο του συντρόφου τους τον άνθρωπο με τον οποίο ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό τον τομέα.

Κατά: Σε αυτή την ηλικία οι άνθρωποι επιζητούν κυρίως την απόλαυση, με αποτέλεσμα να κάνουν περιστασιακό κρεβάτι, ενδεχομένως με κάποιον που δεν ξέρουν και δεν έχουν ιδιαίτερη διάθεση για να τον γνωρίσουν κιόλας.

Στα 30
Υπέρ: Είναι η περίοδος του «βολέματος» και των παιδιών. Κάποιες γυναίκες δηλώνουν ότι η καλύτερη περίοδός για κρεβάτι είναι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Κατά: Η απόκτηση παιδιών αλλάζει της προτεραιότητες και κάποια ζευγάρια κάνουν σχεδόν απρόθυμα για κρεβάτι τα πρώτα χρόνια της έλευσης του νέου μέλους της οικογένειας.

Στα 40
Υπέρ: Τα παιδιά απαιτούν λιγότερο χρόνο, κάτι που είναι καλό. Σε αυτή την ηλικία κάποια ζευγάρια «ανακαλύπτουν» ξανά το κρεβάτι και έχουν πιο συχνές επαφές, κάνοντας προσπάθεια να σώσουν αυτό το κομμάτι της σχέσης τους. Επίσης, οι 40ρηδες νιώθουν πιο σίγουροι και είναι πιο πιθανό να μιλήσουν με το σύντροφό τους για το τι ακριβώς θέλουν και τι όχι, στο κρεβάτι τους.

Κατά: Πάνω από τους μισούς άνδρες ηλικίας 40-70 ετών βιώνουν σε κάποιο βαθμό στuτiκή δυσλειτουργία. Για τους άνδρες αυτό είναι πρόβλημα, για τις γυναίκες ίσως να είναι καλό, καθώς δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στα προκαταρκτικά.

Στα 50
Υπέρ: Σε αυτή την ηλικία έχει κάποιος- λογικά- τον κατάλληλο παρτενέρ και την κατάλληλη αντιμετώπιση στο θέμα. Το 42% των ζευγαριών ηλικίας 45-55 ετών, που είναι παντρεμένα για μία δεκαετία ή περισσότερο, έχουν σεχoυαλiκή δραστηριότητα μία φορά την εβδομάδα. Η συχνότητα και το ποσοστό ευχαρίστησης εξαρτάται από το πόσο ευτυχισμένος είναι κάποιος με το σύντροφό του.

Κατά: Η εμμηνόπαυση είναι δύσκολη περίοδος για πολλές γυναίκες. Η χαμηλή τεστοστερόνη σημαίνει απώλεια της επιθυμίας και αύξηση βάρους μεταξύ άλλων. Κάποιες γυναίκες χάνουν εντελώς το ενδιαφέρον τους για το κρεβάτι, άλλες αποκτούν διαφορετικές προτιμήσεις.

Στα 60
Υπέρ: Αρκετοί ηλικιωμένοι θεωρούν ότι η σεχoυαλiκή δραστηριότητά τους σες αυτή την ηλικία είναι καλύτερη από ποτέ.

Κατά: Τα προβλήματα υγείας μπορεί να αποτελέσουν εμπόδια, αλλά αν μπορεί κάποιος να κάνει χιούμορ για τον τρόπο που μεγαλώνει ο ίδιος αλλά και ο σύντροφός του, ίσως μπορεί να τα ξεπεράσει.

Από τα 70 και πάνω
Υπέρ: Ερευνες δείχνουν ότι πολλά άτομα άνω των 70 χαρακτηρίζουν τη σεχoυαλiκή ζωή τους ως «πολύ ικανοποιητική». H κορύφωση δεν είναι όπως ήταν, αλλά το κρεβάτι είναι αργό, aiσθησiακo και με τρυφερότητα.

Κατά: Για όσους παραμένουν δραστήριοι σε αυτή την ηλικία, δεν υπάρχουν.

Γιατί οι φαλακροί άντρες είναι οι καλύτεροι;

15χρονος γύρισε σπίτι με Ferrari την οποία αγόρασε 15$! Μια φανταστική Ιστορία!