in , ,

Σαλιάρα: Η εξωτική Παραλία που θα σας Μαγέψει και θα σας κάνει να Ξεχάσετε τα Πάντα

Πιστεύεις ότι οι Εγκρεμνοί είναι η ωραιότερη παραλία στην Ελλάδα; Πολύ σίγουρος είσαι και δεν πρέπει… Την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Αρκεί μια φωτογραφία της για να σε μαγέψει και να σε κάνει να ψάξεις τον τρόπο να βρεθείς εκεί, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο λόγος ασφαλώς για την υπέροχη παραλία της Σαλιάρας, στη Θάσο.

Το άσπρο της βότσαλο και τα γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά της θα σε κάνουν να ξεχάσεις, με την πρώτη βουτιά όλες τις άλλες παραλίες που θεωρούσες ότι ήταν οι αγαπημένες σου.

Η Σαλιάρα είναι σαν το νησί του LOST. Αν κολυμπήσεις έστω και μια φορά στα υπέροχα νερά της, δεν θα μπορείς να ζήσεις μακριά της. Θα σε καλεί συνεχώς πίσω και εσύ δεν θα μπορείς να αντισταθείς γιατί δεν θα θες να αντισταθείς.

Όπως συμβαίνει με κάθε παράδεισο, η πρόσβαση δεν είναι εύκολη. Για να τη βρεις πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. Θα πρέπει να κατευθυνθείς προς την παραλία Μακρύαμμο, και αντί να περάσεις την πύλη του ξενοδοχείου, να κατευθυνθείς προς τον χωμάτινο δρόμο του λατομείου που βρίσκεται σε εκείνο ακριβώς το σημείο. Έπειτα από μισή ώρα οδήγησης θα συναντήσεις την παραδεισένια αυτή παραλία.

Γιατί την μισούν οι γυναίκες; Γιατί ο θρύλος λέει ότι κανείς άντρας που πήγε με την καλή του στην Σαλιάρα, δεν κατόρθωσε να της πει ούτε μισή κουβέντα, όσο ήταν εκεί. Απ’ την ομορφιά της, έχασε τα λόγια του και το μυαλό του.

https://www.youtube.com/watch?v=0Xk0vkZDn8E

via

Κάθε φορά που νιώθετε ότι όλα σας πάνε στραβά να θυμάστε αυτά τα 8 βασικά πράγματα

Το μυστικό του Σωκράτη για να πετύχεις οτιδήποτε επιθυμείς