in

Σάλος με σκίτσο που δείχνει τι προκαλούν οι τροφές στο πρόσωπό μας!

Πώς επιδρούν τα γαλακτοκομικά, η ζάχαρη, το κρασί και η γλουτένη στο δέρμα μας

Αν μέχρι τώρα πίνατε το ένα κρασάκι μετά το άλλο, νομίζοντας ότι δεν προκαλείτε ζημιά στο δέρμα σας, πρέπει να αναθεωρήσετε! Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail, τα γαλακτοκομικά, η ζάχαρη, το κρασί και η γλουτένη βλάπτουν σοβαρά το πρόσωπό μας. Τα συμπτώματα της ζημιάς αυτής απεικονίζονται σε μια φωτογραφία που έχει προκαλέσει σάλο!

Η φυσιοθεραπεύτρια κι ειδικός σε θέματα επιδερμίδας, Nigma Talib, στο πελατολόγιο της οποίας συγκαταλέγονται διασημότητες όπως η Sienna Miller και η «γκουρού» του μακιγιάζ Charlotte Tilbury, επισημαίνει ότι το φαγητό έχει άμεση επίδραση στο πρόσωπό μας.

Ως εκ τούτου, υποστηρίζει πως υπάρχουν ορισμένα αναγνωρίσιμα συμπτώματα, που χαρακτηρίζουν ένα πρόσωπο ως το «πρόσωπο των γαλακτοκομικών προϊόντων», το «πρόσωπο κρασί», το «πρόσωπο ζάχαρη» και το «πρόσωπο γλουτένη».

«Δυο ποτήρια κρασί προκαλούν λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα και τα μάτια. Αν πάλι έχετε δυσανεξία, μια κρεμώδη σάλτσα ή ένα κομμάτι τυρί θα μπορούσε να προκαλέσει μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο παρακάτω σκίτσο που κάνει το γύρο του κόσμου, θα δείτε ακριβώς τα συμπτώματα:

Πηγή

Αν είστε πιασμένοι στον αυχένα με αυτόν τον τρόπο θα ανακουφιστείτε μέσα σε λίγα

Η δίαιτα με τα αυγά που θα σας κάνει να χάσετε 5 κιλά μέσα σε 14 μέρες